Με πολύ μεγάλη επιτυχία η Νομαρχιακή συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ ν. Καρδίτσας


 Πραγματοποιήθηκε με πολύ  μεγάλη επιτυχία την περασμένη Κυριακή 14 Ιανουαρίου η Νομαρχιακή συνέλευση των μελών του  ΣΥΡΙΖΑ ν. Καρδίτσας στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ.

Παρευρέθηκαν και μίλησαν οι βουλευτές του  ΣΥΡΙΖΑ Σπ. Λάππας, Χρ. Κατσιαβριά-Σιωροπούλου και Παν. Βράντζα, καθώς και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Θ. Τσούπος. Οι βουλευτές του  ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκαν στο πλούσιο κυβερνητικό έργο που πραγματοποιήθηκε στα τρία χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και στα επόμενα βήματα που απαιτούνται από την κυβέρνηση της Αριστεράς έως τον Αύγουστο που βγαίνουμε από τα μνημόνια. Το μέλος της Κ.Ε. Θ. Τσούπος τόνισε την αισιοδοξία που επικρατεί στο κόμμα, ότι μετά από επτά χρόνια σκληρής λιτότητας και επιτροπείας θα καταφέρουμε να βγούμε από την κρίση με την κοινωνία όρθια, αισιοδοξία που βασίζεται και στη σταδιακή αύξηση της συσπείρωσης των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ γύρω από το κόμμα. Στο διάλογο που αναπτύχθηκε μετά το τέλος των εισηγήσεων των ομιλητών, πήραν μέρος πολλά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζοντας την πίστη τους ότι θα καταφέρουμε κόμμα και κυβέρνηση και να βγούμε από τα μνημόνια και να κερδίσουμε ξανά τις βουλευτικές εκλογές του 2019.

Η αισιοδοξία είναι διάχυτη στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ν. Καρδίτσας και από την πολύ πετυχημένη Νομαρχιακή συνέλευση της Κυριακής, αλλά και των συνεστιάσεων των Οργανώσεων Μελών που έγιναν στον μεν δήμο Παλαμά λίγο πριν τα Χριστούγεννα, στους δε δήμους Μουζακίου και Σοφάδων στην αρχή του 2018. Στις συνεστιάσεις των Ο.Μ., με την παρουσία και των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, η συμμετοχή των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολύ μεγάλη, ανταλλάχθηκαν ευχές για το καινούργιο έτος, έγινε χαλαρή κουβέντα «με κρασί και μεζέ» των παρευρισκομένων με τους βουλευτές, κριτική σε κάποιες πτυχές του κυβερνητικού έργου. Κυρίαρχη, όμως, ήταν η άποψη πως η κυβέρνηση της Αριστεράς θα βγάλει τη χώρα στο ξέφωτο με την κοινωνία όρθια και οι εκλογές που θα γίνουν το2019 θα κερδηθούν σίγουρα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ν. Καρδίτσας

Αντωνίου Ηλίας – συντονιστής


Total
0
Shares
Previous Article

Σωτήρης Κουλοκτσής: Η Νέα Δημοκρατία έχει πρόγραμμα και σχέδιο για τη χώρα

Next Article

Σοφία Τόλια: Πλήγμα για τους αγρότες το πολυνομοσχέδιο!!!


Total
0
Share