Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με ποδόσφαιρο βγαλμένο από…άλλη κατηγορία η Αναγέννηση διέλυσε με σκορ 6-0 τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

asa 1

Πρώτη φάση στο ματς για τον Οικονόμο με την κεφαλιά του Μούλτσια, που δεν ανησύχησε τον Τσάμη .

Στο 10ο λεπτό Γκουγκούδης γύρισε στον Μπακρατσά και με ωραίο γύρισμα αυτός τροφοδότησε τον Τζέκο για το 2-0.

Πριν καλά καλά “κοπάσουν” οι πανηγυρισμοί ο Ξέρρας έχασε μεγάλη ευκαιρία για τρίτο γκολ, όμως νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Καρκατσέλα.

Ο Κουτρομάνος θα επιχειρήσει μια σέντρα αλλά με προβολή ο Ξέρρας δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Καρκατσέλα, αφού δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε.

Ο Πολίτης με μια ωραία ψηλοκρεμαστή μπαλιά έβγαλε τον Ξέρρα απέναντι από τον Καρκατσέλα αλλά η μπάλα πήγε στην πλαϊνή πλευρά των διχτυών.

Λάθος του Καρκατσέλα, ο Τζέκος προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί  με σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.Ο Μπακρατσάς τρία λεπτά βγήκε τετ α τετ αλλά νικήθηκε από τον Καρκατσέλα .

Ένα κόρνερ που πέρασε από τον Καρκατσέλα πήρε την πρώτη κεφαλιά ο Νίκιτς αλλά ο Τζέκος με την δεύτερη δεν μπόρεσε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα.

Κάθετη του Κοντού, ο Γκουγκούδης μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πήγε συρτά άουτ.

Ο Νίκιτς πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπιτέλη στο 39ο λεπτό και λάθος του Καρκατσέλα αλλά ο τερματοφύλακας του Οικονόμου κατάφερε και τον πρόλαβε.

Ο Πολίτης στο 42ο λεπτό πέρασε δύο παίκτες και με ωραία κάθετη έδωσε στον Μπακρατσά για το 3-0.Πολύ ωραία συνεργασία των δύο παικτών.

Φάουλ στο 43ο λεπτό σε εξαιρετικό σημείο για τους γηπεδούχους. Ο Πολίτης θα εκτέλεσε αλλά η μπάλα βρήκε στον Ξέρρα και θα περάσει άουτ.

Στο 45ο λεπτό ο Γκουγκούδης έκανε ωραία ενέργεια αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει το Καρκατσέλα, με τον τερματοφύλακα του Οικονόμου να κάνει ακόμα μια καλή εμφάνιση.

Το 1ο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Αναγέννηση να κάνει ότι θέλει στον αγωνιστικό χώρο και να μην αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Οικονομο Τσαριτσάνης. Το 3-0 θα λέγαμε πως αδικεί τους κιτρινόμαυρους.

 2ο ημίχρονο

Στο 53ο λεπτό ο Μπιτέλης δοκίμασε το πόδι του αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 65ο λεπτό σουτ από το Σκέντζο αλλά η μπάλα κατέληξε αρκετά ψηλά.

Πέναλτι για την Αναγέννηση στο 69ο λεπτό, το οποίο κέρδισε ο Ξέρρας από τον Πάτση. Ο Πολίτης θα αναλάβει την εκτέλεση και θα διαμορφώσει το 4-0 για τους γηπεδούχους.

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους “κιτρινόμαυρους”με τον Τσιρογιάννη να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας, μετά από ωραίο γύρισμα του Θεολόγη.

Στο 79ο λεπτό ο Μούλτσιας έκανε μια ωραία ενέργεια αλλά στη σέντρα που επιχείρησε δεν ήταν κανένας μέσα στην περιοχή.

Στο 80ο λεπτό μετά από γύρισμα του Ξέρρα η μπάλα βρήκε σε αμυντικό των φιλοξενούμενων και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, πριν φτάσει στον αμαρκάριστο Τσιρογιάννη.

Στο 90ο λεπτό ο Λώττας πέτυχε ένα απίστευτο γκολ με ψιλοκρεμαστό σουτ πίσω από το κέντρο, νικώντας τον Καρκατσέλα για το 6-0.Πραγματικά εντυπωσιακό γκολ από τον έμπειρο μεσοεπιθετικό.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά το σημερινό τρίποντο παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 14 βαθμούς σε έξι αγωνιστικές και ήδη στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της επόμενης Κυριακής στο Προάστιο κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων. Μάλιστα εκμεταλλεύτηκαν την απώλεια βαθμών της Καρίτσας και αποσπάστηκαν τρεις βαθμούς από τους Κατερινιώτες.

Από την άλλη ο Οικονόμος παραμένει στη 10η θέση με τέσσερις βαθμούς σε έξι αγωνιστικές.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

karditsapress.gr

Δείτε ξανά ολόκληρη την αναμέτρηση:




Total
0
Shares
Previous Article
geredes

Σοκαριστικός τραυματισμός παίχτη του Α.Ο Σελλάνων-Μετά από μια ώρα ήρθε ασθενοφόρο

Next Article
Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Καρδίτσας

Πίνακες οργανικών κενών και πλεονασμάτων, με διορισμένους ‘αντικαταστάτες’ των αιρετών…