Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με παραγωγούς και πωλητές Λαϊκών Αγορών ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κουρέτας

Kouretas poleites laikwn agorwn

Με παραγωγούς και πωλητές Λαϊκών Αγορών ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κουρέτας

  • Ζητούν ειδικό καθεστώς για τη Θεσσαλία 

Τα σωματεία των παραγωγών και των πωλητών Λαϊκών Αγορών της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας δέχθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας προκειμένου να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους τους οι πωλητές και οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επαγγελματικής βιωσιμότητας κυρίως λόγω των φορολογικών διατάξεων (τεκμαρτό εισόδημα, υψηλός ΦΠΑ, ηλεκτρονικά δελτία αποστολής κλπ). Σύμφωνα με τους ίδιους το φορολογικό περιβάλλον θα οδηγήσει αρκετούς από τους πωλητές και τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών εκτός επαγγέλματος και για το λόγο αυτό ζήτησαν από τον περιφερειάρχη να προωθήσει στα αρμόδια κυβερνητικά κλιμάκια τα αιτήματα του κλάδου τους.
Ζητούν να ισχύσει διαφορετικό καθεστώς για τους παραγωγούς και τους πωλητές της Θεσσαλίας, οι οποίοι έχουν πληγεί από τον Daniel και πλέον το επαγγελματικό τους μέλλον κρίνεται αβέβαιο.

Από τη πλευρά του ο κ. Κουρέτας αφού συζήτησε μαζί τους διεξοδικά όλα τα προβλήματα του κλάδου, δεσμεύτηκε να διεκδικήσει ειδικό καθεστώς για τους παραγωγούς και τους πωλητές της Θεσσαλίας, συμμεριζόμενος τις ιδιαίτερες συνθήκες που αντιμετωπίζουν μετά τις πρόσφατες πλημμύρες
Total
0
Shares
Previous Article
Tempi tragwdia enas xronos meta

«Μαμά κοιμήσου… θα αργήσω» – Τέμπη: Ένας χρόνος από τη στιγμή που «πάγωσε» η Ελλάδα

Next Article
mamakos dilosi Tempi

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη: «57 ψυχές χαμένες ζητούν τη δικαίωσή τους - Αποκάλυψη της αλήθειας χωρίς εκπτώσεις, χωρίς συμβιβασμούς» 

Related Posts

Ανοικτή Πρόσκληση για την Ημερίδα Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027»
Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτή Πρόσκληση για την Ημερίδα Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027»

Η ημερίδα έχει ως θέμα «Αγροδιατροφή» καθώς και «Αειφορία – Ανθεκτικότητα - Βιωσιμότητα»
Περιφέρεια Θεσσαλίας - Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας: Στο χάρτη της κακοκαιρίας και η Θεσσαλία
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Λαρισαίων: Επιδείνωση καιρικών φαινομένων αναμένεται από σήμερα Παρασκευή – Οδηγίες προστασίας

ο Δήμος Λαρισαίων εφιστά την προσοχή των συμπολιτών μας και τους καλεί να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας