Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με νίκη έκλεισε τη σεζόν η ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου – Επικράτησε εκτός έδρας του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας με 53-55

Με νίκη έκλεισε τη σεζόν η ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου - Επικράτησε εκτός έδρας του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας με 53-55

Με νίκη έκλεισε τη σεζόν η ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου – Επικράτησε εκτός έδρας του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας με 53-55

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν η ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ.ΠΑΣΙΑΛΗΣ», αφού επικράτησε εκτός έδρας της ομάδας του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας με σκορ 53-55.

Για ένα ακόμα παιχνίδι οι κιτρινόμαυροι παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες καθώς δεν αγωνίστηκαν οι Σπανός, Αργύρης, Καράμπαλης, Καλλιώρας και Δίπλας, παρ’ όλα αυτά οι παίκτες του Γ.Σ. Μουζακίου είχαν τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψουν από το (-13) του τρίτου δεκαλέπτου και με φοβερή ανατροπή στα τελευταία λεπτά να πάρουν το ροζ φύλλο του αγώνα.

Δυνατά ξεκίνησαν οι παίκτες του Μουζακίου στη ζώνη των αντιπάλων και έχοντας σε καλή μέρα επιθετικά τον Δημήτρη Ελευθερίου που πέτυχε 18 πόντους με 3 τρίποντα και τον Χρήστο Βούλγαρη με 21 πόντους πήραν το προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο 14-17.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν η ίδια, καθώς οι κακές επιλογές στην επίθεση και η ολιγωρία στην άμυνα έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει ένα επιμέρους 19-06 και να προηγηθεί με τη λήξη του ημιχρόνου με 10 πόντους (33-23).

Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τους παίκτες της Ελασσόνας να ελέγχουν το ρυθμό του παιχνιδιού και να αυξάνουν τη διαφορά στους 13 πόντους (46-33) με τη λήξη της τρίτης περιόδου.

Η τελευταία περίοδος ανήκει ολοκληρωτικά στην ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου που βελτίωσε κατακόρυφα την απόδοση της και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Με μπροστάρηδες αμυντικά τον Μπίζιο και τον Σκούρα οι παίκτες του Στέφανου Μπελάγια άρχισαν να ροκανίζουν τη διαφορά από τους 13 πόντους στους 3 (46-43). Σε εκείνο το σημείο ένα φάουλ του Αμβροσίου και μια τεχνική ποινή έδωσε την δυνατότητα στον Γερονάτσιο να ευστοχήσει και στις 3 βολές και να αυξήσει τη διαφορά στους 6 πόντους δυο λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού.

Όμως οι κιτρινόμαυροι δεν παράτησαν το παιχνίδι και με έναν εκπληκτικό Ηρακλή Αμβροσίου που πέτυχε 9 συνεχόμενους πόντους αλλά και το καθοριστικό τρίποντο, με το οποίο η ομάδα του ισοφάρισε το παιχνίδι (53-53).  Στα τελευταία 45¨ δευτερόλεπτα οι παίκτες του Μουζακίου έβγαλαν ακόμα μια μεγάλη άμυνα και το βάρος της τελευταίας επίθεσης πήρε ο Βούλγαρης που κέρδισε φάουλ σε προσπάθεια 3πόντων. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα με αποτέλεσμα να χρεωθούν και με τεχνική ποινή. Ο Βούλγαρης πετυχαίνοντας 2/4 βολές έκανε το τελικό 53-55.  Στα τελευταία 3,7” δευτερόλεπτα που απέμεναν οι παίκτες της Ελασσόνας έκαναν ένα μακρινό σουτ που δεν βρήκε στόχο.

Με νίκη έκλεισε τη σεζόν η ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου - Επικράτησε εκτός έδρας του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας με 53-55

Δεκάλεπτα: 14-17, 33-23, 46-33, 53-55

Διαιτητές : Χριστοδούλου – Μπόσκου

Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας: (Δήμος) Φουνταρλής 10(3), Μιχαλέας, Λιάπης 5, Γερονάτσιος 16(3), Τζήκας 8, Γκανάτσιος, Καραγεώργος, Σιδηρόπουλος, Δημόπουλος, Παρλάντζας 11, Κωνσταντινίδης , Φλώρος 3(1).

Γ.Σ.Μουζακίου «Γ.Πασιαλής» (Μπελάγιας Σ.) Τσιτσώνης, Χύτας, Αμβροσίου 12(3),  Βούλγαρης 21,  Δραγούτσος,  Ελευθερίου 18(3),  Μπίζιος 4,  Σκούρας ,  Ραπάνι.




Total
0
Shares
Previous Article
Παράδοση ετών η εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας και η κοπή πίτας από τον Αρχαιολογικό Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ»

Παράδοση ετών η εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας και η κοπή πίτας από τον Αρχαιολογικό Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ»

Next Article
Δωρεάν rapid test στο Μουζάκι

Το πρόγραμμα των rapid tests αύριο Τρίτη 15/3 στη Θεσσαλία

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…