Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο ενισχύεται ο Δήμος Σοφάδων

neo aporimatoforo Sofades

Με νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο ενισχύεται ο Δήμος Σοφάδων

Υπεγράφη η σύμβαση  για την προμήθεια νέου απορριμματοφόρου από τις πιστώσεις του «Φιλόδημος ΙΙ»

Την σύμβαση για την προμήθεια ενός απορριμματοφόρου οχήματος, που θα αναβαθμίσει το στόλο καθαριότητας, υπέγραψαν o Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας.

Η προμήθεια του απορριμματοφόρου γίνεται μέσα από τις χρηματοδοτήσεις του Προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «H τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος» με τίτλο: «Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών».

Το συνολικό κόστος προμήθειας, ανέρχεται στις 149.916 ευρώ ενώ το όχημα θα παραδοθεί εντός των επόμενων μηνών βάσει της σχετικής σύμβασης.

Σε δήλωσή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Αθ. Σαμαράς τόνιζει:

«Συνεχίζουμε να ενισχύουμε τον μηχανολογικό εξοπλισμό του Δήμου μας. Θέλουμε να δώσουμε στους εργαζομένους μας σύγχρονα μέσα που θα τους διευκολύνουν και θα αυξήσουν το τελικό αποτέλεσμα της καθαριότητας, προς όφελος των δημοτών μας. Το νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο θα αναβαθμίσει το στόλο καθαριότητας, ενδυναμώνοντας την αρμόδια Υπηρεσία, ενώ παράλληλα θα συμβάλει καθοριστικά στην ουσιαστική αναβάθμιση της εικόνας του Δήμου και των παρεχόμενων υπηρεσιών.»




Total
0
Shares
Previous Article
Soultana Tania Dokou

Δήλωση της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Σουλτάνας (Τάνιας) Δόκου σχετικά με την ανακοίνωση των Περιφερειακών Συμβούλων της παράταξης «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας»

Next Article
Διαγράμμιση οδικού δικτύου της ΠΕ Τρικάλων

Διαγράμμιση στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Μαγνησίας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Related Posts

epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…
sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…