Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με ”Νέα Πορεία” και Φάνη Στάθη θέτουν υποψηφιότητα στο Δήμο Μουζακίου Βασιλική Αποστολίδη και Απόστολος Γκουρμπαλιώτης

Stathis Kourbaliotis Apostolidi

Με ”Νέα Πορεία” και Φάνη Στάθη θέτουν υποψηφιότητα στο Δήμο Μουζακίου Βασιλική Αποστολίδη και Απόστολος Γκουρμπαλιώτης

Συνδημότισσες και συνδημότες

Παρουσιάζουμε σήμερα δυο ακόμη υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού μας «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου, με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Φάνη Στάθη.

Με αποφασιστικότητα για ρηξικέλευθες αποφάσεις, βασιζόμενοι στη μεγάλη εμπειρία και στις γνώσεις των στελεχών μας, προχωράμε μπροστά με νέες δυνάμεις, για να δώσουμε ισχυρή αναπτυξιακή ώθηση στο Δήμο μας.

Εφαλτήριο αποτελεί το ανανεωμένο σχέδιό μας και η τεράστια θέληση για προσφορά συνδημοτών με σημαντικές ικανότητες, που συμπαρατάσσονται μαζί μας.

Πάμε μαζί με «Νέα Πορεία», για να αλλάξουμε οριστικά το επίπεδο ζωής στον τόπο.

Στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, η Νίκη θα είναι ξανά δική μας!

Κατά αλφαβητική σειρά, οι δυο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Νέας Πορείας» είναι:

BAsiliki Apostolidi

Αποστολίδη Βασιλική-Παναγιώτα του Αποστόλου, εκπαιδευτικός Α/θμιας Εκπ/σης, με σημαντική κοινωνική και πνευματική δραστηριότητα. Από το 2019 υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πύργου Ιθώμης, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Είναι τακτικό μέλος του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», της Διεθνούς Επιστημονικής Εταιρείας της Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας, του Παγκοσμίου Φόρουμ Φιλοσοφίας, του  «Ινστιτούτου P.A.D.A. – Αντιναρκωτική Δράση» και εκπρόσωπος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου της Καρδίτσας. Σε όλα τα ανωτέρω συμμετέχει ανιδιοτελώς, ενώ, πολύ συχνά είναι ομιλήτρια και συνδιοργανώτρια εκδηλώσεων η σεμιναρίων με κοινωνικό, ιστορικό, φιλοσοφικό, πολιτικό και παιδαγωγικό χαρακτήρα. Αρθρογραφεί στον τοπικό και διαδικτυακό τύπο, κυρίως για ιστορικά θέματα. Γράφει ποίηση και έχει τιμηθεί σε δύο διεθνείς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς της Ζακυνθινής Εστίας Πολιτισμού με θέμα τους αγώνες των Ελλήνων για την Ελευθερία και την Πατρίδα. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Δημιουργική Γραφή και έχει ειδικευτεί στη Διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης, ή ξένης γλώσσας. Γνωρίζει άριστα τα Αρχαία Ελληνικά και ομιλεί τρεις ξένες γλώσσες (αγγλικά, ισπανικά και ρωσικά).

Apostolos Kourbaliotis 1

Γκουρμπαλιώτης Απόστολος του Κωνσταντίνου, από την Τοπική Κοινότητα Αγναντερού όπου διαμένει μόνιμα. Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, απόστρατος αξιωματικός με το βαθμό του Συνταγματάρχη και κατέχει πτυχία δυο ξένων γλωσσών (Αγγλικά, Αλβανικά). Υπήρξε Ειδικός Συνεργάτης του Δήμου Μουζακίου από το 2020 έως το 2021, επί θεμάτων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 
Total
0
Shares
Previous Article
Δήμος Μουζακίου: Με γρήγορους ρυθμούς εξελίσσονται οι παρεμβάσεις αναβάθμισης υποδομών σε Μουζάκι & Μαγουλίτσα και έπονται Μαυρομμάτι & Λαζαρίνα

Δήμος Μουζακίου: Με γρήγορους ρυθμούς εξελίσσονται οι παρεμβάσεις αναβάθμισης υποδομών σε Μουζάκι & Μαγουλίτσα και έπονται Μαυρομμάτι & Λαζαρίνα

Next Article
Agorastos 2023 foto new

Μουσείο για τον ήρωα ταγματάρχη του υψώματος 731 Δημήτριο Κάσλα δημιουργείται στο Πουρί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Related Posts