Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με «Νέα Πορεία» και Φάνη Στάθη θέτουν υποψηφιότητα για το Τ.Σ. Φαναρίου Κ. Αλεξανδρής – Ευ. Τσαντίκου

Aleksandris Tsiantikou Stathis nea poreia

Με «Νέα Πορεία» και Φάνη Στάθη θέτουν υποψηφιότητα για το Τ.Σ. Φαναρίου Κ. Αλεξανδρής – Ευ. Τσαντίκου

Ανακοινώνουμε δυο νέες δυναμικές υποψηφιότητες με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία», στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Πρόκειται για τον Κώστα Αλεξανδρή και την Ευαγγελία Τσαντίκου, που θα διεκδικήσουν στις κάλπες του Οκτωβρίου την εκλογή τους στο Τοπικό Συμβούλιο Φαναρίου του Δήμου Μουζακίου.

Αμφότεροι συναντήθηκαν με τον επικεφαλής του Συνδυασμού Δήμαρχο Μουζακίου και εκ νέου Υποψήφιο Φάνη Στάθη, ο οποίος τους ευχήθηκε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Προχωράμε με νέες δυνάμεις, στο δρόμο που χαράξαμε στην πρώτη Διοικητική θητεία στο Δήμο Μουζακίου, για μια «Νέα Αυτοδιοικητική Πορεία» που θα δημιουργεί συνεχώς καινούργιες συνθήκες προόδου στον τόπο. Με τη στήριξη των συνδημοτών μας, θα κάνουμε γρήγορα πράξη το όνειρο της τοπικής ανάπτυξης.

Ειδικότερα, για τις δυο νέες υποψηφιότητες αναφέρουμε τα εξής:

Aleksandris TK Fanariou

Αλεξανδρής Κωνσταντίνος του Χρυσοστόμου από το Φανάρι όπου και διαμένει μόνιμα μετά τη συνταξιοδότησή του. Επιχειρηματίας επί πολλά έτη στο χώρο της Γραφιστικής και των Διαφημίσεων. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά υπέρμετρα δημιουργικός και άριστος στη δουλειά του. Το αποδεικνύει άλλωστε η βράβευσή του σε Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό διαχωρισμού χρωμάτων σε φωτογραφικά λευκώματα στη Γερμανία (2008), αλλά και η έκδοση λευκωμάτων για πασίγνωστους ζωγράφους όπως είναι οι Τσαρούχης, Μώραλης, Φασιανός, Σταθόπουλος, Καρρά κ.α.. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φαναριωτών Αθήνας. Είχε για χρόνια την επιμέλεια έκδοσης της Εφημερίδας Φαναριωτών, «Ιθώμη». Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.

Tsantikou Stathis nea Poreia

Τσαντίκου Ευαγγελία του Γεωργίου, από το Φανάρι. Είναι φοιτήτρια Οικονομικών στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας.  Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.
Total
0
Shares
Previous Article
sintonistiko organo Dimou Mouzakiou 2023

Έκτακτο Σ.Τ.Ο. (Συντονιστικό Τοπικό Όργανο) στο Δημαρχείο Μουζακίου

Next Article
kazarma Pyrofylakio

Eκδήλωση – Eνημέρωση για το θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος των Αγράφων