Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο της ΠΕΔ Θεσσαλίας με θέμα «Εφαρμογή και Τήρηση του Νέου Ενιαίου Μισθολογίου»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα 25 Φεβρουαρίου 2016 το σεμινάριο της ΠΕΔ Θεσσαλίας σε συνεργασία με την «International Forum Training & Consulting» στην αίθουσα της Δ.Ε.Υ.Α Λάρισας με θέμα «Εφαρμογή και Τήρηση του Νέου Ενιαίου Μισθολογίου».

Οι υπηρεσιακοί υπάλληλοι των Δήμων της Θεσσαλίας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΠΕΔ Θεσσαλίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την εισηγήτρια του σεμιναρίου κα Ράπτη Σοφία για όλες τις λεπτομέρειες και την σωστή εφαρμογή των νέων διατάξεων του Ν.4354/2015 που αφορά το νέο μισθολόγιο-βαθμολόγιο.

Ο Διευθυντής της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Τσούμας Δημήτριος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και εκ μέρους του Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δημάρχου Μουζακίου κ. Κωτσού Γεωργίου για την μαζική τους προσέλευση και επεσήμανε πως η ΠΕΔ Θεσσαλίας όπως έπραξε και στο παρελθόν έτσι και τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στο πλευρό των υπαλλήλων και αφουγκραζόμενη τα αιτήματά τους θα δίνει τις απαιτούμενες λύσεις ώστε όλα τα στελέχη των Δήμων και των Νομικών τους προσώπων να μπορούν να αντεπεξέλθουν με επιτυχία στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο της ΠΕΔ Θεσσαλίας με θέμα «Εφαρμογή και Τήρηση του Νέου Ενιαίου Μισθολογίου»




Total
0
Shares
Previous Article

Προσκλητήριο εθελοντισμού στο Δήμο Καρδίτσας

Next Article

Συνελήφθη 25χρονος τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καλαμπάκα για κλοπή φορτηγού

Related Posts