Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο φεστιβάλ χορού πλατείας από τον Σύλλογο Αργιθεατών Μουζακίου

xoros plateias Argitheatwn Mouzaki

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο φεστιβάλ χορού πλατείας από τον Σύλλογο Αργιθεατών Μουζακίου

Το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023, ο Σύλλογος Αργιθεατών Μουζακίου πραγματοποίησε το 2ο φεστιβάλ χορού πλατείας, στην πλατεία Αργιθεατών Μουζακίου, με μεγάλη επιτυχία και έκλεισε τη χορευτική χρόνια του Συλλόγου!

Στο 2ο φεστιβάλ χορού πλατείας, παρουσιάστηκαν χοροί από όλη την Ελλάδα, υπό την επιμέλεια του χοροδιδάσκαλου κ. Παναγιώτη Μάνου!

Χόρεψαν τα  δύο παιδικά τμήματα του συλλόγου, το εφηβικό τμήμα και το τμήμα ενηλίκων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο σύλλογος Γελάνθης ο “Άγιος Γεώργιος” και ο σύλλογος Δρακότρυπας “Η Ανάπλαση”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης, ο Δήμαρχος Αργιθέας κ. Ανδρέας Στεργίου, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ του Νομικού προσώπου του Δήμου Μουζακίου κ. Μαρία Καραμπέκου, Αντιδήμαρχοι από τους Δήμους Μουζακίου και Αργιθέας, πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, Πρόεδροι και μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων και πλήθος πολιτευτών.

Η αθρόα προσέλευση του κόσμου, δικαίωσε τις προσπάθειες και την κούραση τόσο του Δ.Σ. όσο και των φίλων – εθελοντών που βοήθησαν για ακόμη μια φορά!

Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά, για την στήριξη της εκδήλωσης:

Την εταιρεία εμφιαλώσεως “Φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ”, την εταιρεία συστημάτων σκίασης “Γιαννακάκης ΟΕ”, την εταιρεία τυροκομικών προϊόντων “ΚΙΣΣΑΣ”, το καφέ “365”, την επιχείρηση ” Άρτος και ποίηση” των κ.κ. Καραβίδα-Μπαλατσούκα,  το super market “Φωτίου” και τους εθελοντές του Συλλόγου που για μία ακόμη φορά προσέφεραν τα μέγιστα, τον χοροδιδάσκαλο του συλλόγου κ. Παναγιώτη Μάνο κ την συνεργατιδά του κ. Μαρία Βαρδίκου για την άψογη συνεργασία με το σύλλογο, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης Mouzakinews.gr, τον Ραδιοφωνικό σταθμό Proto fm99 και το trikalaola.gr για την βοήθεια τους!

Τους κ.κ. Γιάννη Στάθη και Νίκο Πολίτη για τις φωτογραφίες και την όλη κάλυψη της εκδήλωσης και τέλος  όλους εσάς, που με την παρουσία σας, μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε!!

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

Ραντεβού… τον Σεπτέμβρη!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ  ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΟΣ

Total
0
Shares