Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση- ομιλία από τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας

Στην Καρδιτσομάγουλα την Κυριακή 7/5/17  σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό – Μορφωτικό Σύλλογο, το Σύλλογο Γυναικών και την τοπική κοινότητα Καρδιτσομάγουλας.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ηταν ο κ. Τζέλλας Σωτήριος -ωτορινολαρυγγολόγος-  με θέμα: “Μυθοι και πραγματικότητες στην ωτορινολαρυγγολογία”, η κα Κατράνα Ελένη – δερματολόγος-  με θέμα: “Ήλιος και δέρμα” και ο κ. Κλάψας Βασίλειος- ουρολόγος-  με θέμα: “Προστάτης αδένας – αλήθειες και ψέματα” & “Ακράτεια ούρων στις γυναίκες”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδιολόγος κ. Κουλοκτσής Σωτήριος, ο αντιπρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Γενικός Ιατρός κ. Σπάνιας Αριστοτέλης, η πρόεδρος του Μορφωτικού συλλόγου κα Χουλιάρα Ζωή και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κα Γιαννή Κυριακή.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν σε θέματα πρόληψης και καθημερινών προβλημάτων, ενώ στο τέλος των ομιλιών ακολούθησαν ερωτήσεις  του κοινού τόσο για θέματα που αφορούσαν τις κεντρικές ομιλίες, όσο και για άλλα ιατρικά θέματα. Ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας ενημερώθηκε από το Μορφωτικό Σύλλογο σχετικά με τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος, η οποία αποτελεί μια σημαντική κοινωνική δράση.

Συμφωνήθηκε περαιτέρω συνεργασία στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των πολιτών ώστε να συμμετάσχουν ενεργά στην επίλυση ενός προβλήματος που μας αφορά άμεσα καθώς η προσφορά αίματος είναι χρέος όλων.

received 1989843144567812

received 1989843167901143

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο

Μεγάλες διακρίσεις για το Ωδείο Μουσική Πνοή

Επόμενο άρθρο

Εκδήλωση ιστορικού περιεχομένου στην Ανάβρα