Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Γ. Σ. Μουζακίου & Περιχώρων “Γ. Πασιαλής”

Με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων “Γεώργιος Πασιαλής”, ανήμερα των Χριστουγέννων, 25 Δεκεμβρίου 2017, στο MOUZAKI PALACE HOTEL.

Στο καλωσόρισμα του, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γκαραβέλας Ηλίας, αναφέρθηκε στην πορεία του Συλλόγου τα δύο τελευταία χρόνια και στην προσπάθεια που γίνεται να ανέβει ο αθλητισμός στην περιοχή μας και να φτάσει στο επίπεδο που αρμόζει.

Αναλυτικά η ομιλία του προέδρου:

“Χρόνια Πολλά! Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν! Καλά Χριστούγεννα! Εύχομαι σε όλους μας τα φετινά Χριστούγεννα να είναι τα πιό όμορφα! Εκ μέρους του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου και Περιχώρων «Γ, Πασιαλής» σας καλωσορίζoυμε στον ετήσιο χορό του συλλόγου μας. Όλη αυτή η προσπάθεια που κάνουμε στο σύλλογο μας είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς από τους πολύτιμους συνεργάτες μου και τους καλώ εδώ μαζί μου για να τους γνωρίσετε.

Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Πολύζος
Γενικός Γραμματέας: Στέργιος Παΐδας
Ειδικός Γραμματέας: Λάμπρος Πλακιάς
Ταμίας: Θεόδωρος Πλακιάς
Γενικός Αρχηγός: Στέργιος Κούρτης
Έφορος υλικού: Πολυχρόνης Τσιτσώνης
Μέλος: Νίκος Πολίτης

Συνεχίζουμε τη προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν 2 χρόνια και με πολύ θέληση και δουλειά ανεβάζουμε το σύλλογο και τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής εκεί που αξίζουν.

Η ομάδα Μπάσκετ του Συλλόγου με 10 στις 10 νίκες είναι πρώτη στην Α2 ΕΣΚΑΘ και είμαστε το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Προπονητής στην ομάδα Μπάσκετ και στις ακαδημίες του συλλόγου και αρχιτέκτονας της πολύ καλής δουλειάς στο Μπάσκετ είναι ο Γιώργιος Κουρμέτζας, Συνεργάτης και μέλος της οικογένειας Πασιαλή. Η αντρική ομάδα θα είναι το παράδειγμα για τις ακαδημίες μας και καλούμε όλους να στηρίζετε την ομάδα μας σε κάθε της αγώνα εντός και εκτός έδρας. Το παιδικό τμήμα του Μπάσκετ συμμετέχει με καλή πορεία στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ και το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, στις 4 το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου, παίζουμε με τα Φάρσαλα και σας καλούμε όλους να έρθετε και να στηρίξετε τα παιδιά της ακαδημίας μας.

Στις ακαδημίες βόλεϊ, οι προπονητές μας Αντώνης Θάνος και Λίλια Ρακοβίτη προετοιμάζουν τις αθλήτριες για τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου μας που ήδη συμμετέχουν στα επίσημα πρωταθλήματα Κορασίδων και Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ (Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας). Πρόσφατα διοργανώθηκε με επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου τουρνουά βόλεϊ για όλα τα παιδιά των ακαδημιών, με τη συμμετοχή ομάδων από Τρίκαλα και Θεσσαλονίκη, και στις 27 και 28 Δεκεμβρίου σας καλούμε στο Φιλανθωπικό Τουρνουά Βόλεϊ που συνδιοργανώνουμε με το Δήμο Μουζακίου και την IPA Καρδίτσας. Στο τουρνουά αυτό θα πάρουν μέρος το γυναικείο τμήμα του συλλόγου και οι κορασίδες.

Για το Στίβο το 2017 τα παιδιά της ακαδημίας πήραν μέρος σε αγώνες του ΣΕΓΑΣ με μεγάλες διακρίσεις και μετάλλια. Προπονητής Στίβου και πολύτιμος συνεργάτης του Συλλόγου είναι ο Τόμμη Ευθυμίου.

Αγαπάμε τον αθλητισμό και θέλουμε να δημιουργήσουμε εκ νέου μια μεγάλη κοιτίδα αθλητισμού στο Μουζάκι. Μέλημα και προσπάθεια μας είναι να φτιάξουμε αθλητικές βάσεις, με ακαδημίες σε Μπάσκετ, Βόλεϊ, Στίβο και σε άλλα αθλήματα. Σκοπός μας είναι να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό, να δώσουμε μια υγιή διέξοδο στα παιδιά από την μοντέρνα μάστιγα των ηλεκτρονικών υπολογιστών, τάμπλετ και κινητών και να κάνουμε την προσπάθεια μας ένα μικρό σκαλοπάτι, για τα παιδιά που έχουν ταλέντο να ανέβουν ψηλά. Μέσα από τον αθλητισμό να μάθουμε να συνεργαζόμαστε να είμαστε ομάδα, να κερδίζουμε να χάνουμε αλλά ποτέ να μη σταματάμε να αγωνιζόμαστε. Όλη η προσπάθεια μας βασίζεται στον εθελοντισμό και στην συνεργασία.

Ο Γ.Σ. Μουζακίου και περιχώρων «Γ. Πασιαλής» έχει πολύ μεγάλη ιστορία στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας και έχει αναδείξει πολύ μεγάλους αθλητές με διακρίσεις εντός και εκτός της Ελλάδας. Ο μεγάλος πρωτεργάτης όλης αυτής της προσπάθειας και ο μεγάλος δάσκαλος ήταν ο Φίλιππος Πλακιάς. Ο άνθρωπος που η περιοχή μας του οφείλει απεριόριστο σεβασμό για το έργο του στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας. Με σεβασμό και εκτίμηση στην ιστορία του Γεωργίου Πασιαλή και του Φίλιππου Πλακιά θα κάνουμε προσπάθεια να ξαναφέρουμε το Σύλλογο στη θέση που του αξίζει.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το Δήμο Μουζακίου και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Κωτσό για την συνεργασία και το ενδιαφέρον του για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας. Το Νομικό πρόσωπο του Δήμου και την Πρόεδρο κα Ελένη Ρούσα για τη συνεργασία μας, αλλά και τους ανθρώπους του γηπέδου και του κλειστού γυμναστηρίου.

Όλες τις επιχειρήσεις που από το υστέρημά τους βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθάνε με χορηγίες το Σύλλογο, αλλά και τους υπόλοιπους που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια.

Ευχαριστούμε όλους όσους μέχρι σήμερα συμμετείχαν στη διοίκηση του συλλόγου. Όλους όσους πέρασαν σαν αθλητές και αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν για το σύλλογο μας και όλους τούς Προπονητές που περασαν από τα τμήματα του συλλόγου. Ευχαριστούμε τους γονείς που από την πρώτη στιγμή μας εμπιστεύονται και πάνω από όλα τα παιδιά που συμμετέχουν σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Την εκδήλωση μας τιμούν με την παρουσία τους

Ο Δήμαρχος Μουζακίου και πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γεώργιος Κωτσός, ο αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Παναγόπουλος, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμός-Αθλητισμός-Νεότητα του Δήμου Μουζακίου κα Ελένη Ρούσα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Βάϊος Φροξυλιάς και κα Σοφία Τόλια, η επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Μουζακίου και Δημοτική Σύμβουλος κα Παρασκευή Ντούρβα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Καρδίτσας κ. Γεώργιος Κατέρης, ο Πρόεδρος του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου “ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ” κ. Δημήτρης Γκαραβέλας, η πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Μουζακιωτών της Αθήνας κα Ολυμπία Διαμαντοπούλου, ο Πρόεδρος του Αρχαιολογικού Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς “Το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας” κ. Γεώργιος Καραβίδας.

Τέλος θα σας παρουσιάσουμε την εκπληκτική ορχήστρα μας που θα μας διασκεδάσει απόψε:

Ο Γιάννης Γκόβαρης
Ο Δημήτρης Αυγέρης
Ο Στάυρος Τσιάκαλος
Ο Νίκος Τσουκόπουλος
Ο Θοδωρής Γκόβαρης
Ο Κώστας Μήτσιος
Ο Κώστας Παπαθανασίου

Καλή Διασκέδαση !!!




Total
0
Shares
Previous Article

Αγρυπνία Πρωτοχρονίας στη Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιώτισσας

Next Article

2018 τρικαλινές ευχές!

Related Posts

paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…
gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…