Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δήμου Μουζακίου

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δήμου Μουζακίου, στον χώρο του APOLIS ΠΙΣΙΝΑ – CLUB.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Γεώργιος Κωτσός, ο Αντιδήμαρχος κ.Γεώργιος Παναγόπουλος, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου κα. Ρούσσα Ελένη, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κα. Φανή Τσιρογιάννη, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μουζακίου κ. Νικόλαος Πούπης, oι Δημοτικού Σύμβουλοι, κα. Ευαγγελία Τσιούφη κα. Σοφία Τόλια, κ. Θεοφάνης Στάθης, κ. Επαμεινώνδας Γκινής, η πρώην Βουλευτής της Ν.Δ. κα. Ασημίνα Σκόνδρα, Μέλη του Δ.Σ.του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ», μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Παλαιομονάστηρου, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Αγίου Ακακίου, ενώ γραπτό χαιρετισμό απέστειλε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα. Παναγιώτα Βράντζα η οποία λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραστεί.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους τους ανωτέρω για την παρουσία τους στην πρώτη Εκδήλωση του Συλλόγου μας για το 2018 και φυσικά ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του Συλλόγου για την συμμετοχή και την υποστήριξη τους σε όλες τις δραστηριότητες μας.

Τέλος  ευχαριστούμε το ΜΟΥΖΑΚΙ NEWS, τον Γιάννη  Στάθη και τον Νίκο Πολίτη για την προβολή και την κάλυψη της εκδήλωσης.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

[supsystic-gallery id=96 position=center]




Total
0
Shares
Previous Article

Επιτροπή του Δήμου Πύλης στην Περιφερειακή Διοίκηση της τράπεζας Πειραιώς

Next Article

Ενημέρωση του Ε.Σ. Μουζακίου για την έκθεση «FOOD EXPO GREECE»

Related Posts