Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Συλλόγου των απανταχού Μουζακιωτών στην Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία και μαζική προσέλευση Μουζακιωτών και φίλων πραγματοποιήθηκε και φέτος ο χορός μας το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 στο «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ».

Το χορό μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Δημήτρης Σιούφας, τέως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, η κ. Βράντζα Παναγιώτα, Βουλευτής Καρδίτσας, η εκπρόσωπος του Γραφείου της κ. Κατσαβριά-Σιωροπούλου Χρυσούλας, βουλευτού της Καρδίτσας, κα. Μπραϊμιώτη, ο κ. Σκαρτσίλας Ανδρέας, υπεύθυνος των Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Αττικής, ο κ. Πούπης Νικόλαος, Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Μουζακίου, ο κ. Καταραχιάς Αχιλλέας, Μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου, ο κ. Μπάλλας Ηλίας, Μέλος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Μουζακίου, ο κ. Κούτρας Στέφανος, Πρόεδρος της Πανθεσσαλικής και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας, ο κ. Κουσαής Κώστας, Πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Καρδιτσιωτών Αθήνας, η κ. Τσίπρα, Γενική Γραμματέας του Συλλόγου των Απανταχού Καρδιτσιωτών Αθήνας και Πρόεδρος του Χορευτικού Συγκροτήματος «Σεργιάνι», η κ. Νασιώκα, Α΄ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Καρδιτσιωτών Αθήνας, η κ. Μητσιώνη, Πρόεδρος του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Καλλιθέας, η κ. Καφαντάρη, Γενική Γραμματέας του Συλλόγου των Απανταχού Καρδιτσιωτών Καλλιθέας, ο κ. Γκαβής, Μέλος του Συλλόγου Σοφαδιτών Αθήνας, ο κ. Κ. Μπλέτσας, Πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Οξυωτών Αθήνας, η κ. Γκαραβέλα Μαρία, Γραμματέας του Συλλόγου των Απανταχού Οξυωτών Αθήνας, ο κ. Ηλίας Βασιλός, Μέλος του Συλλόγου των Απανταχού Οξυωτών Αθήνας, ο κ. Λ. Ευθυμίου, Πρόεδρος Τοπικού Διαμερίσματος Οξυάς του Δήμου Μουζακίου, ο κ. Παπαχρήστος Κώστας, Μέλος των Απανταχού Βραγκιανιτών Αθήνας, η κ. Τσιμπλοστεφανάκη, Πρόεδρος των Κρητών του Πανασσού Ηρακλείου Κρήτης, ο κ. Δ. Κανούτας, Επικεφαλής της Φιλαρμονικής της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κ. Κ. Δημόπουλος, χοροδιδάσκαλος του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» και νυν του νεοσύστατου χορευτικού του Συλλόγου των Απανταχού Μουζακιωτών Αθήνας.

Συγχαρητήρια μηνύματα απέστειλαν ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός Γεώργιος λόγω απουσίας του στο εξωτερικό, η κ. Ντούρβα Βιβή επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Μουζακίου, ο κ. Ταλιαδούρος Σπύρος, πρώην Βουλευτής Καρδίτσας και ο κ. Γρηγόρης Στεργιούλης, Διευθύνων Σύμβουλος στα Ελληνικά Πετρέλαια λόγω απουσίας του για επαγγελματικούς λόγους.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους συμπατριώτες μας, που παραβρέθηκαν κοντά μας, αψηφώντας τους αγρότες και τα μπλόκα και συγκεκριμένα την κ. Κακκάβα-Σουλιώτη Ειρήνη, την κ. Σουλιώτη Δέσποινα, την κ. Τρίχα-Κιτσάκη Βούλα, την κ. Μπαλατσού Ελένη, την κ. Τσιάκαλου Μαρία, τον κ. Κρύο Παναγιώτη (πρώην υποψήφιο Βουλευτή Καρδίτσας), τον κ. Φωτίου Σωτήρη, και τον κ. Ζιώγα Σωτήρη.

Επίσης το χορό μας τίμησαν οι συντοπίτισσες μας ηθοποιοί Κοσμά Έφη και Σίσσυ Καπετάνου.

Λυπηθήκαμε πραγματικά που το χορευτικό συγκρότημα του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας λόγω των μπλόκων των αγροτών.

Ευχαριστούμε τον κ. Καταραχιά Αχιλλέα για το χαλβά που πρόσφερε στο χορό μας και την κ. Βούλα Τρίχα για το γλυκό σάμαλι και τα δώρα της για τη λαχειοφόρο μας. Επίσης τη μεταφορική εταιρεία Κώστα Τσιούφη για το τσίπουρο.

Όλους τους χορηγούς δώρων για την λαχειοφόρο μας:

  1. Καφές Αναστάσιος
  2. Λάμπρος Νιζάμης
  3. Κατσαρός Φώτης
  4. Τσιρώνη Σοφία
  5. Καραούλης Μάκης
  6. Βαγγέλης Κεραμίδας
  7. Θωμάς και Βασίλης Κεραμίδας
  8. Φάνης Στάθης – Ελένη Καρατράσογλου
  9. Τσιούφη Ευαγγελία
  10. Θεολόγης Δημήτριος
  11. Αδαμάντιος Καλαμπάκας
  12. Μουζάκι Palace
  13. Άπολλις Πισίνα
  14. Κτήμα Χαλίλη
  15. Ταβέρνα Κυρά Μαριώ
  16. Ταβέρνα Εστία
  17. Ταβέρνα Μουριές
  18. Νικόλαος Ψαρρός
  19. Κουτσοχρήστου Αμαλία
  20. Τρίχα Βούλα

Σας ευχαριστούμε όλους και τον καθένα προσωπικά και ευχόμαστε του χρόνου καλύτερα.

Το Δ.Σ. του ΣυλλόγουΜε μεγάλη επιτυχία ο χορός του Συλλόγου των απανταχού Μουζακιωτών στην Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Συλλόγου των απανταχού Μουζακιωτών στην Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Συλλόγου των απανταχού Μουζακιωτών στην Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Συλλόγου των απανταχού Μουζακιωτών στην Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Συλλόγου των απανταχού Μουζακιωτών στην Αθήνα

xoros_athina_3

xoros_athina_8




Total
0
Shares
Previous Article

Πρόγραμμα φυτεύσεων από την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Καρδίτσας

Next Article

Αποδέσμευση δικαιούχων δράσεων Μέτρου 2.1.4 χωρίς να τους ζητηθεί επιστροφή χρημάτων