Με μεγάλη επιτυχία και φέτος η 9η Γιορτή Σταφυλιού στο Μουζάκι

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Γιορτή Σταφυλιού στο Μουζάκι την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς.

Η γιορτή διοργανώθηκε για 9η συνεχή χρονιά από το Νομικό Πρόσωπο του Δ. Μουζακίου «Αθλητισμός-Πολιτισμός-Νεότητα» και το Σύλλογο Γυναικών Δ. Μουζακίου.

Πλήθος κόσμου γεύτηκε παραδοσιακές πίτες, που ετοίμασαν τα μέλη του Συλλόγου. Σταφύλια και άφθονο κρασί προσέφεραν απλόχερα οι τοπικοί αμπελοπαραγωγοί.

Η διασκέδαση κράτησε μέχρι αργά με τους ήχους μιας γνήσιας Δημοτικής Ορχήστρας και την συνοδεία των εξαιρετικών φωνών του κ. Κωσταρέλου Χριστόδουλου και του κ. Σκότη Δημητρίου.

Παραδοσιακούς χορούς της Ρόδου παρουσίασε το χορευτικό του Συλλόγου Καρδίτσας «Κέντρο Χορού και Λαογραφίας ΕΝ ΧΟΡΩ».

Την βραδιά προλόγισαν ο Δήμαρχος Μουζακίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσός Γεώργιος, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κα. Ρούσσα Ελένη και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κα. Δασκάλου Φανή, ενώ σύντομο χαιρετισμό απέστειλε η κα. Βράντζα Παναγιώτα Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Νομού, η οποία δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Μουζακίου, κα. Τσιούφη Ευαγγελία, κ. Παναγόπουλος Γεώργιος, κ. Πάντος Άγγελος, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κα. Τσιρογιάννη Φανή, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μουζακίου κ. Πούπης Νικόλαος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Στάθης Θεοφάνης, κα. Τόλια Σοφία, κ. Γκινής Επαμεινώνδας, κ. Φροξυλιάς Βάιος, κ. Καλλιώρας Θωμάς, κα. Ντούρβα Παρασκευή, κ. Γκινής Ιωάννης, κ. Γκαγκάς Άρης, κ. Οικονόμου Βασίλειος, Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων και Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων.
Total
0
Shares