Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με μεγάλη επιτυχία η Εκδήλωση Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων στο Δημοτικό Σχολείο Μαγούλας (φωτο-video)

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Μαγούλας προς τιμήν «ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ» την Πέμπτη 26/05/2016.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας καθώς και με τη σημαντική στήριξη της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων και ιδιαίτερα του χοροδιδασκάλου κ. Αχιλλέα Λέρα.

Τα παιδιά του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου παρουσίασαν ένα ωραίο πρόγραμμα που με την ενεργή βοήθεια των εκπαιδευτικών, ενθουσίασε τον κόσμο!!! Τα θεατρικά δρώμενα, τα τραγούδια, οι αναφορές μαζί με την έκθεση φωτογραφίας και στολών και τέλος με τους χορούς ήταν καταπληκτικά!!!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μουζακίου κος Κωτσός, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κος Τσιάκος, η Προϊσταμένη της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κα Μητσιάδη, η Σχολική Σύμβουλος κα Φακίδου, οι Πρόεδροι των χωριών της Μαγούλας, της Κρανιάς και της Μαγουλίτσας, οι αντιδήμαρχοι κοι Στάθης Φάνης, Φούντας Γεώργιος, η Πρόεδρος του Συλλόγου γυναικών, ο Ιερέας του χωριού και πλήθος κόσμου!!!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

Εκδήλωση για την Ημέρα μνήμης της Γενοκτονία των Ποντίων – Δημοτικό Σχολείο Μαγούλας

pontos_magoula_33 pontos_magoula_35[espro-slider id=19650]

[espro-slider id=19627] 




Total
0
Shares
Previous Article

Προχωρά η αποκατάσταση των πρανών του Παμίσσου ποταμού στο Μουζάκι

Next Article

Τρία νέα προγράμματα κοινωνικής πολιτικής στα Τρίκαλα