Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση γνωριμίας  παλαιών και νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μουζακίου 

Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ενημέρωση ψηφοφόρων για την εκλογή προέδρου στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 - ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας: Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου - Απέναντι στις διεκδικήσεις των αγροτών η κυβέρνηση Μητσοτάκη σηκώνει ασπίδα αυταρχικότητας με ματ και χημικά - Αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιανουαρίου 2023 προβλέπεται από τον ασφαλιστικό «νόμο Βρούτση»

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση γνωριμίας  παλαιών και νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μουζακίου 

Πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 24 Ιουνίου,  εκδήλωση στο  Apolis Πισίνα, με σκοπό τη γνωριμία των παλαιών και νέων μελών ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μουζακίου.

Απόλυτα ικανοποιητική η παρουσία των νέων μελών ενώ παραβρέθηκαν ο βουλευτής του κόμματος Σπύρος Λάππας, οι πρώην βουλεύτριες Παναγιώτα Βράντζα και Χρυσούλα Κατσιαβριά, και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Έλενα Γερούκη, Θωμάς Καλιάς, και Ουρανία Παπαζεύκου. Μετά από σύντομη τοποθέτηση του σ.  Σπύρου Λάππα, αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος από τα παραβρισκόμενα μέλη, κυρίαρχο θέμα του οποίου αποτέλεσε η καθημερινότητα και  τα προβλήματά της, που ταλανίζουν την κοινωνία, αποτέλεσμα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής και των επιλογών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, ο διάλογος επικεντρώθηκε στην ακρίβεια, όπου είμαστε, δυστυχώς, πρώτοι στην Ευρώπη, αλλά και στην τιμή του ηλεκτρικού, των καυσίμων και στα είδη πρώτης ανάγκης. Στον πληθωρισμό, που το Μάιο ξεπέρασε το 11% και αναμένεται να ξεπεράσει το 12% για το μήνα Ιούνιο, με δραματικές επιπτώσεις ιδιαίτερα στα χαμηλά εισοδήματα.

Κουβεντιάστηκαν, επίσης, ζητήματα όπως η αδιαφάνεια, και η αναξιοκρατία, το έλλειμμα δημοκρατίας με τον αυταρχισμό και την αστυνομοκρατία, τα προβλήματα στο χώρο της υγείας και η προσπάθεια της κυβέρνησης της ΝΔ για ιδιωτικοποίησή της, παρά την τραγική διαχείριση της πανδημίας με τους περισσότερους των 30.000 νεκρούς.

Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στην εγκατάλειψη της υπαίθρου και του πρωτογενούς τομέα αλλά και στη λεηλασία του φυσικού πλούτου από ολιγαρχικά συμφέροντα, που στηρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ.

Τέλος, απ’ όλους επισημάνθηκε και η εγκατάλειψη της πληγείσας από τον «Ιανό» περιοχής μας και οι μεγάλες ως προς αυτό ευθύνες τόσο  του κου Αγοραστού και της Περιφέρειας Θεσσαλίας όσο και του Δήμου Μουζακίου και του Δημάρχου του κου Στάθη, προσωπικά.

Έκδηλη σε όλους η διάθεση για αγώνα αλλά και η βεβαιότητα ότι οι  επερχόμενες εθνικές εκλογές θα δώσουν στο  ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ την πρωτιά και την ισχυρή εντολή για συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης, με την προγραμματική σύγκλιση ευρύτερων δυνάμεων από την Αριστερά μέχρι το Κέντρο. Προγραμματική σύγκλιση με θεμέλιο τη δίκαιη ανάπτυξη, την κοινωνική δικαιοσύνη, τη διεύρυνση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων, την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της ανεργίας, τη δημοκρατία και την κοινωνική αλληλεγγύη.

Με τα 170.000, πλέον, μέλη το σύνθημα που δίνεται είναι : Παρέμβαση σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό, σε κάθε χώρο δουλειάς και εκπαίδευσης, σε δρόμους και πλατείες, για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Από την ΟΜ / ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μουζακίου




Total
0
Shares
Previous Article
dikedim plateia mouzaki kalokairi 2022

Με όμορφη εορταστική εκδήλωση ολοκλήρωσε τη φετινή εκπαιδευτική περίοδο το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου της ΔΗΚΕΔΗΜ 

Next Article
Άρωμα Ελλάδας στην προτελευταία βραδιά της 54ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού «Καραϊσκάκεια»

Άρωμα Ελλάδας στην προτελευταία βραδιά της 54ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού «Καραϊσκάκεια»