Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για τη Γιορτή της Γυναίκας από τον Αρχ Λαογρ Πολ Σύλλογο Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για τη Γιορτή της Γυναίκας, την Πέμπτη 8/3/2018 στο APOLIS HOTEL, που οργανώθηκε από τον Αρχαιολογικό Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» ο οποίος δυναμικά συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Μουζακίου & Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ.Γιώργος Κωτσός, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Μουζακίου Αθλητισμός- Πολιτισμός -Νεότητα κα. Ελένη Ρούσσα, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κα Φανή Τσιρογιάννη, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μουζακίου κ. Νίκος Πούπης, η δημοτική σύμβουλος κα. Λίτσα Τσιούφη καθώς και η επικεφαλής της αντιπολίτευσης και δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Μουζακίου κα Παρασκευή Ντούρβα.

Όλες όπως αναμενόταν γυναίκες κάθε ηλικίας αντάμωσαν σε ένα ζεστό περιβάλλον στο χώρο εκδηλώσεων του APOLIS και γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Σύλλογος έχει πολλές δραστηριότητες στο ενεργητικό του, που κατά κοινή ομολογία όλες πετυχημένες. Η εκδήλωση φέτος πραγματικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία και είναι αξιοζήλευτη από συλλόγους άλλων πόλεων. Το χορευτικό τμήμα των Γυναικών του Συλλόγου ξεκίνησε το χορό και συνέχισαν όλες οι γυναίκες σε ένα γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες που δεν είχε προηγούμενο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» ευχαριστεί όλους και όλες όσους συνέβαλαν για την επιτυχία του χορού, τις παρευρισκόμενες αλλά και όλες τις γυναίκες από το Μουζάκι και τα γύρω χωριά της περιοχής μας που τίμησαν με την παρουσία τους το Σύλλογο και τους εύχονται χρόνια πολλά πάντα με υγεία και δραστηριότητα. Πιστεύουμε οτι στην σημερινή αμφιλεγόμενη κατάσταση που ζούμε μόνο με συλλογικές και μονιασμένες προσπάθειες μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την γενική κρίση και όχι μόνο την οικονομική, πάντα καλοπροαίρετα και αγαπημένοι. Υπάρχει ρόλος για όλους και όχι μόνο για το εγώ μας.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

[RPG id=62413]

[RPG id=62473]




Total
0
Shares
Previous Article

Επετειακή εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους Καρδιτσιώτες μαχητές

Next Article

Γιορτάστηκε η Ημέρα της Γυναίκας στο Κτήμα Χαλίλη

Related Posts