Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η 3η Γιορτή Μανιταριού


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 1 Οκτωβρίου η 3η Γιορτή Μανιταριού που διοργάνωσε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών.

Χιλιάδες κόσμου πέρασε στη διάρκεια του τριημέρου όπου όλοι γεύτηκαν πλήθος μανιταροεδεσμάτων! Ψητά μανιτάρια και μανιταρόπιτες, μανιταρόσουπα και τρουφομακαρονάδα ήταν μόνο μερικά από αυτά. Δεκαπέντε σεφ μαγείρευαν επί τέσσερις ώρες, προκειμένου να ικανοποιήσουν και τον πλέον απαιτητικό επισκέπτη.

Όσο αφορά δε τη διασκέδαση, η ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης, οι The Teasers, οι Manitarock και τα Βγοντζάκια δημιούργησαν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα, ενώ δράσεις για τα παιδιά υπήρχαν και τις τρεις ημέρες.

Να σημειώσουμε ότι η Γιορτή γίνεται κάθε χρόνο και έχει κατοχυρωθεί πλέον ως ένα σημαντικό γεγονός, η εμβέλεια του οποίου υπερβαίνει κατά πολύ τα όρια της περιοχής όπου λαμβάνει χώρα.

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια, όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχία της Γιορτής: Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Καλαμπάκας μέχρι τους επαγγελματίες της περιοχής, που από ότι φαίνεται έχουν αγκαλιάσει και στηρίζουν αυτό το μοναδικό για την περιφέρειά τους γεγονός.


Total
0
Shares
Previous Article

Οδηγίες για την Εποχική Γρίπη 2017-2018 –Αντιγριπικός Εμβολιασμός

Next Article

Αλλάζει όψη το Μουζάκι

Total
0
Share