Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με λαμπρότητα η εορτή Οσίου Παϊσίου στο Μελάνυδρο Μαράθου Αχελώου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος κκ Τιμοθέου!

paisios vragiana 2021

Με λαμπρότητα η εορτή Οσίου Παϊσίου στο Μελάνυδρο Μαράθου Αχελώου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος κκ Τιμοθέου!

 Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η ημέρα Κοιμήσεως του Οσίου Παϊσίου (12-Ιουλίου) στον όμορφο συνοικισμό του Μελάνυδρου κοινότητας Μαράθου Αχελώου – Αργιθέας Καρδίτσας Θεσσαλίας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος κκ Τιμοθέου και παρουσία -τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid19-  80 και πλέον πιστών ενοριτών και των:

 •Βουλευτών ΝΔ Καρδίτσας: Ασημίνας Σκόνδρα – Γιώργου Κωτσού .

• Τοπικού Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κώστα Νούσιου.

• Δημάρχου Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου και Αντιδημάρχου Ηλία Τσιατσιάνη.

•  Προέδρου ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Λάμπρου Τσιούκη και φυσικά του συμπολίτη Προέδρου ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Αργιθέας Γιάννη Β. Κωνσταντέλλου.

 Στον νεόκτιστο Ιερό Ναό ,που αναγέρθηκε με προσφορές και δωρεές των Πατριωτών του δυναμικού Μελάνυδρου και Μαραθιωτών – ενοριτών γειτονικών χωριών.
Ο Μητροπολίτης κκ Τιμόθεος στο κήρυγμα του εξήρε την σύμπνοια , αλληλεγγύη και δύναμη των ενοριτών της ορεινής περιοχής του Αχελώου Αργιθέας.

Καλωσόρισε τους Πολιτικούς- Αιρετούς ,καλώντας τους να είναι κοντά στις απομακρυσμένες αλλά όμορφες γωνιές του νομού Καρδίτσας Θεσσαλίας.

 Ο Τοπικός Αντιπεριφερειάρχης μαζί με τους Βουλευτές μας ,τον Δήμαρχο, Αντιδήμαρχο και Προέδρους Κομματικών οργανώσεων – οι οποίοι για πολλοστή φορά βρίσκονται στα πάτρια εδάφη και παρεμβαίνουν για την προώθηση ζωτικών έργων ,που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει υποσχεθεί- πρέπει να συντονίσει την μεγάλη προσπάθεια για σύγχρονο οδικό δίκτυο.

– Βελτίωση βατότητας κεντρικού άξονα , ιδίως Σήραγγες Συκιάς – Ρέμα Πετρωτού έως Σκάλες Τροιζόλ – Άγιο Μηνά / κοινότητα Αργιθέα ( Κνισοβο )- Καθιζήσεις στο 3ο&4ο χλμ Κοράκου έως Βραγκιανά – ιρλανδική διάβαση πρατήριο καυσίμων Βραγκιανών- οχετός Ρέμα  Επισκοπής (Αντάρα ) κλπ.

Ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Καρδίτσας Νέας Δημοκρατίας- ισχυρός συμπαραστάτης στον αγώνα μας, Λάμπρος Τσιούκης ,με τον οποίο είχαμε μακρά συζήτηση ,μαζί με τον φίλο πρόεδρο ΔΗΜ. ΤΟ ΝΔ Αργιθέας Γιάννη Β Κωνσταντέλλο πρέπει να παρέμβουν δυναμικά προς την Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας για επιτόπια επίσκεψη στα χωριά Αχελώου-Αργιθέας για ολοκλήρωση Ασφαλτόστρωσης έως Ρόγκια-Βραγκιανών και Αργύρι γέφυρα Αυλακίου-όρια Αιτωλοακαρνανίας.

√ Για στήριξη των Αειφορικών επενδύσεων – Αιολικά Τυμπάνου ,που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προωθεί για την πράσινη μετάβαση και απολιγνιτοποίηση- νόμος Χατζηδάκη- και τα ΔΣ Αργιθέας (158/2018)& Μουζακίου έχουν εγκρίνει με ανταποδοτικά οφέλη και έσοδα υπέρ του ορεινού Δήμου μας.

√ Για σύγχρονη ασφαλή προσβασιμότητα από Τύμπανο έως Συκιά-όρια Άρτας και έως Μάραθο- Βραγκιανά και Καταφύλλι- Αργύρι Αχελώου-Αργιθέας Καρδίτσας Θεσσαλίας.

Ο Τοπικός Αντιπεριφερειάρχης ,που συμπληρώνει δύο έτη στη θέση του ας υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του στα Βραγκιανά ( 22-8-2020).

Γνωρίζουμε την ευαισθησία του και την προσφορά στο Καστρομονάστηρο Μεταμορφώσεως Σωτήρος Βραγκιανών ( αναστήλωση αγιογραφιών).

Δημήτρης Παπακώστας

(Φωτογραφίες: Γιάννης Β. Κωνσταντέλλος – Επιμέλεια: Φαίη Πολύζου – Φοιτήτρια ΑΠΘ)




Total
0
Shares
Previous Article
Θύματα ηλεκτρονικής απάτης

Εξιχνίαση περίπτωσης απάτης με υπολογιστή σε βάρος ημεδαπού στην Αγιά Λάρισας

Next Article
fotia larisa

Λάρισα: Φωτιές σε παλαιά Εθνική Λάρισας-Βόλου και σε αποθήκη ζωοτροφών

Related Posts