Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Ν.Δ. μόνη ελπίδα για τη χώρα

Του Ορέστη Ψαχούλα
(Εντεταλμένος Σύμβουλος Περιφέρειας Θεσσαλίας
στους τομείς Απασχόλησης & Εμπορίου)

Καταλυτική αξία και σημασία για την πολιτική ζωή της χώρας σηματοδότησε το 10ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Μέσα από την επιτυχή διεξαγωγή των εργασιών του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαίωσε το αδιαμφισβήτητο της νέας ηγεσίας και με λόγο δυναμικό έδωσε πνοή στην ενωμένη βάση του κόμματος και ελπίδες στον Ελληνικό λαό. Οι πρώην πρωθυπουργοί της παράταξης αλλά και όλα τα στελέχη αγκάλιασαν το νέο πρόεδρο της ΝΔ και τον διαβεβαίωσαν ότι θα τον στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους για να επανέλθει το κόμμα στην εξουσία και η χώρα να βγει από το τέλμα της απαξίωσης, της ακυβερνησίας και των μνημονίων.

Στους συνέδρους μετέφερε την οδύνη του για το κλείσιμο των επιχειρήσεων, την αφυδάτωση των μικρομεσαίων, την κατά κύματα φυγή των νέων στο εξωτερικό, τη διάλυση των νοσοκομείων, την κατακρεούργηση των συνταξιούχων και γενικά την αβεβαιότητα όλων των παραγωγικών τάξεων της χώρας.

Χαρακτηριστικά είπε πως ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και ΑΝ.ΕΛ. βρίσκονται στον κατήφορο χωρίς φρένο και την ακυβερνησία τους και την ανάλγητη πολιτική τους, την πληρώνει, δυστυχώς ο Ελληνικός λαός. Δεν διστάζουν να λεηλατούν ταμεία και να αρπάζουν τ’ αποθεματικά των νοσοκομείων. Έχουν τελματώσει κάθε αναπτυξιακή προοπτική με δραματικές επιπτώσεις στην περιφέρεια και στους ανέργους.

Έπαψε το κράτος να πληρώνει προμηθευτές για να εμφανίσει πρωτογενές πλεόνασμα στους δανειστές.

Ο κόσμος – συνέχισε – τους έχει αντιληφθεί και έτσι κατά κύματα επιστρέφει στην μεγάλη του ιστορική παράταξη της Ν.Δ. Γιατί γνωρίζει ότι ήταν η μόνη που έβγαλε τη χώρα από τα αδιέξοδα σε δύσκολες και κρίσιμες στιγμές.

Το όνειρο της αριστεράς αργοσβήνει παγώνοντας τις προσδοκίες εκείνων που την πίστεψαν.

Φίλες και φίλοι, ήλθε η ώρα της ανασύνταξης & ανασυγκρότησης, ώστε το κοστολογημένο πρόγραμμα της Ν.Δ. να μας δικαιώσει. Μαζί με τον Πρόεδρο μας, τον Κυρ. Μητσοτάκη, ήρθε η ώρα να εντείνουμε τον αγώνα που θα μας φέρει κοντά στο Λαό.

Να δώσουμε ξανά ελπίδα. Να δώσουμε οξυγόνο στην οικονομία, να αναπτερώσουμε το ηθικό των μικρομεσαίων, να στηρίξουμε την αγροτιά, να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας για τα παιδιά μας και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για όλους τους Έλληνες!




Total
0
Shares
Previous Article

Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τη συνδεδεμένη η Ασημίνα Σκόνδρα

Next Article

Δήμος Πύλης: Καλή Ανάσταση και υγεία !!!