Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με Γιάννη Παφλιά στην Α’ ΕΠΣΚ ο Ταυρωπός!

 

Σε συμφωνία με τον Γιάννη Παφλιά ήρθε ο Ταυρωπός, ο οποίος θα πορευτεί στην επιστροφή του στην Α’ ΕΠΣΚ με τον έμπειρο προπονητή!

Ο 51χρονος κόουτς αναλαμβάνει τις τύχες μιας ακόμη ιστορικής ομάδας της περιοχής (έχει επίσης εργαστεί σε Αστέρα, ΑΟ Καρδίτσα σε Γ’, Δ’ Εθνική), έχοντας στο πλευρό του ως άμεσο συνεργάτη τον γυμναστή Παναγιώτη Κοντοστέργιο.

Στην ανακοίνωσή του, ο Ταυρωπός ευχαριστεί τον μέχρι πρότινος προπονητή του, Τάκη Δρόσο, για την προσφορά του, ενώ τονίζεται ότι ο σχεδιασμός του ρόστερ άρχισε με επαφές για ανανεώσεις αλλά και την εφαρμογή του μεταγραφικού πλάνου.

Εκτός των παραπάνω ομάδων, ο Γιάννης Παφλιάς έχει καθοδηγήσει τον Αχιλλέα Δομοκού στη Γ’ Εθνική τη σεζόν 2013-14, τον ΑΟ Κυψέλης τη σεζόν 2014-15 φτάνοντας έως τα πλέι-οφ ανόδου στη Γ’ Εθνική, τον Αστέρα Καρδίτσας με τον οποίο έφτασε έως τον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΚ τη σεζόν 2016-17 και την ΑΕ Λεονταρίου στην οποία βρισκόταν από τον Φεβρουάριο του 2017 έως σήμερα, καταφέροντας, αρχικά την παραμονή της στην Α’ Ερασιτεχνική και φέτος τη διεκδίκηση -μέχρι τέλους- εισόδου στα πλέι-οφ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, φτάνοντας παράλληλα έως τα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΚ.

Η ανακοίνωση του Ταυρωπού:

«O Γιάννης Παφλιάς είναι τελικά ο εκλεκτός για τον πάγκο του Α.Ο.ΤΑΥΡΩΠΟΥ 1971 καθώς συμφώνησε με τους διοικούντες του συλλόγου και αναλαμβάνει ως προπονητής με βοηθό τον έως τώρα συνεργάτη του Παναγιώτη Κοντοστέργιο.

Ο επαγγελματισμός του, η εργατικότητα, η πορεία των ομάδων στις οποίες εργάστηκε, η ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας περί ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αλλά και η αμοιβαία εκτίμηση των ανθρώπων του σωματείου προς το πρόσωπό του και του ιδίου προς το σύλλογο του ΤΑΥΡΩΠΟΥ, αποτέλεσαν τα σημαντικότερα στοιχεία για την επίτευξη της συμφωνίας.

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΤΑΥΡΩΠΟΥ τον Γιάννη Παφλιά και τον συνεργάτη του, ευχόμαστε υγεία και δύναμη για το δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους και διατρανώνουμε την αποφασιστικότητά μας να τους στηρίξουμε με την γνωστή φιλοσοφία που διακρίνει την ομάδα μας και την κατέστησε ξεχωριστή στο ποδόσφαιρο της Καρδίτσας.

Επίσης η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον αξιόλογο προπονητή, σπουδαίο άνθρωπο και πάντα καλό φίλο Τάκη Δρόσο για την συνεργασία που είχε μαζί του την προηγούμενη σεζόν και του εύχεται τα καλύτερα γι’ αυτόν και την οικογένειά του και εις το επανιδείν.

Σχετικά με τη στελέχωση της ομάδας σε έμψυχο δυναμικό τον πρώτο λόγο θα έχουν οι ανανεώσεις των παικτών που οδήγησαν την ομάδα στην άνοδο. Ηδη έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές με τους παλιούς παίκτες αλλά και με αρκετούς νέους οι οποίοι είναι στα πλάνα του νέου προπονητή και του συλλόγου.

Το Δ.Σ του Α.Ο.ΤΑΥΡΩΠΟΥ




Total
0
Shares
Previous Article

Ευχαριστήριο Γιάννη Ποντίκα στο Διγενή Αρτεσιανού

Next Article

Νέος ιός κάνει την εμφάνιση του στο facebook

Related Posts