Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με «φύλακα-άγγελο» τον κόσμο του, ο Α.Σ.Κ. πατά γερά στη Β’ Εθνική

Εδώ είναι… Καρδίτσα!

Με προσπάθεια, ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα στα κρίσιμα σημεία, ο Α.Σ.Κ. κατάφερε να πάρει μια δύσκολη όσο και σημαντική νίκη με 84-75 απέναντι στην Ξάνθη και να αναρριχηθεί στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακας, ισόβαθμος με άλλες πέντε ομάδες. Διατηρεί το αήττητο της έδρας, από αγωνιστική σε αγωνιστική δείχνει σημάδια βελτίωσης και βλέπει με αισιοδοξία τη δύσκολη συνέχεια.

Κι ενώ για την αξία και τα αγωνιστικά χαρίσματα της Ξάνθης, το τεχνικό επιτελείο είχε γνώση έχοντας καταστρώσει συγκεκριμένο πλάνο, δεν ισχύει το ίδιο για το διαιτητικό δίδυμο, που κατάφερε να ξεσηκώσει αντιδράσεις και να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αυτό που δεν πρέπει να κάνει ένας καλός διαιτητής, να γίνεται πρωταγωνιστής, οι διαιτητές της Κυριακής το κατάφεραν με το παραπάνω. Τεχνικές ποινές, αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δυο αντίπαλες ομάδες είχαν ένα σκοπό: να παίξουν μπάσκετ, αλλά οι διαιτητές δεν άφησαν ιδιαίτερα περιθώρια. Και δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά…

Απέναντι σε όλα αυτά, ο Α.Σ.Κ. την Κυριακή είχε τον «φύλακα άγγελό του»: τους φιλάθλους της Καρδίτσας, που στα κρίσιμα σημεία έδωσαν φτερά στην ομάδα, ώθηση και δύναμη να φτάσει στη νίκη. «Εδώ είναι Καρδίτσα» είναι ο σύνθημα και οι παίκτες του Α.Σ.Κ. με τη βοήθεια ενός καταπληκτικού κοινού, θέλουν πάση θυσία να κρατήσουν αλώβητο το σπίτι τους.

Βίντεο με τις καλύτερες στιγμές στο κανάλι του Α.Σ.Κ.

Για όσους θέλουν να ξαναδούν τις καλύτερες στιγμές του Κυριακάτικου αγώνα, δεν έχουν παρά να δουν στο κανάλι του Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας στο youtube, τις καλύτερες στιγμές του αγώνα Α.Σ.Κ.-Ασπίδα Ξάνθης.

Πολλά «ευχαριστώ» για τη συλλογή ρούχων για τους πρόσφυγες

Ένα μεγάλο «μπράβο» αξίζει σε όσους συνεισέφεραν στη συλλογή ρούχων και παπουτσιών για τους πρόσφυγες, που διοργάνωσε ο Α.Σ.Κ. υπό την αιγίδα του Δήμου Καρδίτσας. Η ανταπόκριση ήταν θερμή και ήδη τα ρούχα και παπούτσια που μαζεύτηκαν προωθήθηκαν για διανομή στους πρόσφυγες.

Καλή εμφάνιση αλλά ήττα για την Κ21

Την ήττα με 68-61 από τον Γ.Σ.Πασιαλή, γνώρισε το Σάββατο στο κλειστό του Μουζακίου η ομάδα νέων του Α.Σ.Καρδίτσας για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Θεσσαλίας. Οι «μικροί» του Α.Σ.Κ. στάθηκαν πολύ καλά απέναντι στους άνδρες αντιπάλους τους και διεκδίκησαν τη νίκη, δείχνοντας σημάδια αγωνιστικής ανόδου.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Η Περιβαλλοντική Οικολογική Παρέμβαση Μουζακίου-Παμίσου-Ιθώμης, Νομού Καρδίτσας "ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ"

Next Article

Εκδρομή Συλλόγου Αργιθεατών Ν. Τρικάλων στο Μοναστήρι "Παναγίας Κατουσσιώτισσας" στην Αργιθέα