Με Φάνη Στάθη και «Νέα Πορεία» Χρ. Κουτρομάνος – Χρ. Πολυμερόπουλος – Ηλ. Τρυφέρης

Stathis Koutromanos Polymeropoulos Triferis Nea Poreia

Με Φάνη Στάθη και «Νέα Πορεία» Χρ. Κουτρομάνος – Χρ. Πολυμερόπουλος – Ηλ. Τρυφέρης

Συνδημότισσες και συνδημότες

Παρουσιάζουμε σήμερα τρεις νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού μας «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου, με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Φάνη Στάθη. Με αυτοπεποίθηση, πίστη στις δυνατότητές μας και αποφασιστικότητα για τη Μεγάλη Νίκη στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, προχωράμε μαζί για να κάνουμε πράξη το όραμα του πρότυπου Δήμου, πρωταγωνιστή των εξελίξεων στον τόπο.

Κατά αλφαβητική σειρά, οι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Νέας Πορείας» είναι:

  • Κουτρομάνος Χρήστος του Δημητρίου, ετών 48, από την Τοπική Κοινότητα Οξυάς. Είναι υγειονομικός υπάλληλος και κατοικεί μόνιμα στην Τοπική Κοινότητα Μαυρομματίου. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά το 2014 ως τοπικός σύμβουλος Μαυρομματίου και το 2019 ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μουζακίου. Από το 2022 ασκεί τα καθήκοντα του Προέδρου Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μουζακίου, μέχρι σήμερα.

Koutromanos Xristos Nea Poreia

  • Πολυμερόπουλος Χρήστος – Μάριος του Ευθυμίου, ετών 37, από την Τοπική Κοινότητα Μαγούλας όπου διαμένει μόνιμα. Είναι Πολιτικός Μηχανικός, κατέχει δυο μεταπτυχιακούς τίτλους και πτυχία ξένων γλωσσών. Από το 2012 εργάζεται ως εργοταξιάρχης μηχανικός στις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μουζακίου, το 2019. Τα τελευταία 5 χρόνια επιβλέπει ως μηχανικός την κατασκευή σημαντικών έργων για το Δήμο μας όπως είναι, αποκαταστάσεις κοινοχρήστων χώρων – πλατειών και η αντικατάσταση στεγών σε 10 δημοτικά κτίρια.

Polymeropoulos Xristos Nea Poreia

  • Τρυφέρης Ηλίας του Αλεξάνδρου, ετών 57, από την Τοπική Κοινότητα Οξυάς. Είναι απόστρατος αξιωματικός που κατοικεί μόνιμα στο Μουζάκι. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μουζακίου, το 2019. Με τη σύσταση της Αντιδημαρχίας Πολιτικής Προστασίας και Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών το Σεπτέμβριο του 2021, ανέλαβε τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου στην παρούσα Δημοτική Διοίκηση μέχρι τον Οκτώβριο του 2022.

Triferis Hlias Nea Poreia

Total
0
Shares