Με επιτυχία ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις Μουζάκια 2015

<

Με τη συμμετοχή πολλών δημοτών στην πλατεία του Μουζακίου ξεκίνησαν τη Δευτέρα το βράδυ οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις Μουζάκια 2015 που διοργανώνει το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμός Αθλητισμός του Δήμου Μουζακίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μουζακίου «Οι Γόμφοι» και τη συμμετοχή όλων των συλλόγων της περιοχής.

Η πρώτη βραδιά είχε παρουσίαση χορευτικών τμημάτων των συλλόγων «Οι Γόμφοι», Βατσουνιάς, Αργιθεατών Μουζακίου, Μαυρομματίου «Ο Καραϊσκάκης», και Δασοχωρίου.

Παράλληλα οι σύλλογοι «Γόμφοι», γυναικών Μουζακίου, Αγναντερού, Μαγούλας και ο Σύλλογος Αγίου Ακακίου παρουσίασαν τοπικές γεύσεις και εδέσματα τα οποία διανεμηθήκαν στους παρερυρισκόμενους.

Η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Μουζακίου κ. Ρούσσα στην εναρκτήρια ομιλία της ανέφερε τα παρακάτω: «Οι φετινές εκδηλώσεις μας δίνουν αναμφισβήτητα μήνυμα ενότητας και συνεργασίας μεταξύ των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου μας και προάγουν τη Δημοτική Συνείδηση. Παρόλη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία προσπαθήσαμε σκληρά και εκτιμώ ότι κατορθώσαμε να δώσουμε πνοή και μορφή στις ιδέες μας για την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για την παρουσία σας, όμως οφείλω ιδιαίτερες ευχαριστίες στους προέδρους και τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων για την άριστη συνεργασίας μας και στα μέλη του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου διότι με τις ιδέες τους και το μεράκι τους συνέβαλλαν αποφασιστικά στην οριστική διαμόρφωση και υλοποίηση των εκδηλώσεων».

Μουζάκια 2015 1

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός στην έναρξη των εκδηλώσεων τόνισε τα παρακάτω:

«Σας καλωσορίζουμε όλες και όλους στις φετινές καλοκαιρινές εκδηλώσεις που διοργανώνουμε μέσω του Νομικού μας Προσώπου Αθλητισμός και Πολιτισμός και σε συνεργασία με τους συλλόγους της περιοχής μας. Θέλω να συγχαρώ την πρόεδρο και το Δ.Σ. του Νομικού μας Προσώπου Αθλητισμός και Πολιτισμός κ. Ρούσσα και το Δ.Σ. για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε οι φετινές εκδηλώσεις να διοργανωθούν με επιτυχία. Είναι σημαντικό επίσης ότι συμμετέχουν το σύνολο σχεδόν των συλλόγων της περιοχής μας και ως εκ τούτου είναι άξιοι συγχαρητηρίων τόσο οι πρόεδροί τους όσο και τα μέλη τους.»

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με:

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Ποδηλατοδρομία

Ώρα 18:30 Εκκίνηση από το parking του Δημαρχείου Μουζακίου και τερματισμός στον ίδιο χώρο. Μετά την ολοκλήρωση θα πραγματοποιηθούν απονομές διπλωμάτων συμμετοχής, μεταλλίων και δώρα

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015 (Κεντρική Πλατεία Μουζακίου)
Ώρα: 21:30 Party νεολαίας. Live βραδιά με τους Πασχάλη Γκρίκα και Φώτη Φιανίδη

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Ώρα: 19:30 Περίπατος στον αρχαιολογικό χώρο των αρχαίων Γόμφων και στη συνέχεια μουσική βραδιά στον ίδιο χώρο

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015 (Κεντρική Πλατεία Μουζακίου)

Ώρα: 21:15 Θεατρική παράσταση «Το Μελτεμάκι» από το «Θέατρο Όψεις»

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015 (Κεντρική Πλατεία Μουζακίου)

Ώρα: 21:15 Λαϊκοδημοτική βραδιά με την Ιωάννα Λεγάκη και 9μελή ορχήστρα


Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μουζακίου σήμερα Τρίτη

Next Article

Summer Club La Luna - Η διασκέδαση στο Ζενίθ...!!!


Total
0
Share