Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με επιτυχία το “Μουσικό Σεργιάνι” στο Μαυρομμάτι

Με επιτυχία έγινε την Τετάρτη 30 Αυγούστου στην πλατεία Γ. Καραϊσκάκης της ιστορικής έδρας του Δήμου Μουζακίου, το Μαυρομμάτι, η Λαϊκή Μουσική συναυλία με ντόπιους  καλλιτέχνες της περιοχής μας, με επικεφαλής τον τραγουδοποιό και οργανοπαίχτη Γ. Κίσσα, την οποία οργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Μουζακίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου “Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” και η Τ. Κοινότητα.

Αν και οι περισσότεροι επισκέπτες του χωριού αλλά και της ευρύτερης περιοχής είχαν επιστρέψει στους τόπους όπου διαμένουν, η προσέλευση του κόσμου για μία ακόμη φορά ήταν μεγάλη και γλέντησαν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες με κέφι και ζωντάνια.

Στην Λαϊκή Συναυλία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος του Δήμου Μουζακίου και πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γ. Κωτσός, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Επ. Γκινής, Θ. Καλλιώρας, Γ. Παναγόπουλος, η πρόεδρος του Ν. Προσώπου (Πολιτιστικού οργανισμού) κ. Ελένη Ρούσσα, οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Θ. Στάθης,  Ι. Γκινής, οι πρόεδροι των τ. κοινοτήτων Μαυρομματίου και Μουζακίου κ.κ. Γ.  Νάσιος και Ν. Πούπης, ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων “Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ”  κ. Ηλ. Γκαραβέλας, ο Πρόεδρος του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου  “ΓΟΜΦΟΙ”  κ. Δ. Γκαραβέλας, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου  “Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” κ. Δ. Γιώτης και ο μεγάλος Μαυρομματιανός  “Δάσκαλος” πολεμικών τεχνών ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ κ. Γ. Μάλιος.

mousiko sirgiani mavrommati 1

mousiko sirgiani mavrommati 2

mousiko sirgiani mavrommati 4

mousiko sirgiani mavrommati 3

mousiko sirgiani mavrommati 5

mousiko sirgiani mavrommati 6

mousiko sirgiani mavrommati 7




Total
0
Shares
Previous Article

Θανατηφόρο τροχαίο στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας

Next Article

Καινούρια εποχή, Νέα αρχή για την Ιερά Μονή Κατουσίου

Related Posts