Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με επιτυχία τα μαθήματα enduro με τον Β. Σιαφαρίκα στο Μαυρομμάτι (φωτο-video)

Oλοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία τα μαθήματα enduro και αγωνιστικής οδήγησης στα μέλη του Μ.Σ.Μ από τον Πολυπρωταθλητή και δάσκαλό μας ΣΙΑΦΑΡΙΚΑ Βασίλη!! Μια ολόκληρη μέρα γεμάτη enduro και σκληρής προπόνησης, μεταφοράς γνώσεων αλλά και εμπειριών ξεκινώντας από την διατροφή μέχρι την συμπεριφορά και τον σεβασμό που πρέπει να έχει ένας αθλητής, ο οποίος θέλει να πετύχει τους στόχους του.

Αρχίζοντας με τη σωστή στάση του σώματος στη μοτοσυκλέτα, τη ρύθμιση των αναρτήσεων, τις βασικές αρχές ελέγχου της μοτοσυκλέτας, oι απορίες των μελών πολλές, και ο καλύτερος τρόπος να λυθούν ήταν στην πράξη. Για 5 συνεχόμενες ώρες ακούραστος, παρακολούθησε τους αναβάτες στη διαδρομή που εκείνος είχε χαράξει τοποθετώντας ακόμη και κορύνες δίνοντας τις κατάλληλες οδηγίες στον καθέναν ξεχωριστά. Το μυστικό, τόνισε ο Πρωταθλητής, είναι η συνεχής εξάσκηση για την ορθή, ασφαλή, αλλά και για το επίπεδο του κάθε αθλητή, οδήγηση. Στη συνέχεια χρονομέτρησε τον καθένα ξεχωριστά στην πίστα των 1350 μ. Μπαίνοντας πρώτος στο τερέν, χάρισε στιγμές γεμάτες ένταση, υπογράφοντας έτσι, με σοβαρότητα και με το ξεχωριστό αγωνιστικό ταπεραμέντο του, την κλάση ενός σπουδαίου αθλητή, ενός πρωταθλητή Ελλάδος, όπως ο τίτλος του αρμόζει, αλλά και μιας αγωνιστικής προσωπικότητας παγκοσμίου εμβέλειας, αφήνοντας άφωνους και με κομμένη την ανάσα όλους εμάς, αλλά και πλήθος κόσμου που τον παρακολουθούσε, με την αδρεναλίνη μας να φτάνει στα ύψη. Τα μέλη του Μ.Σ.Μ. κράτησαν με ευλάβεια τις διδαχές του δασκάλου, δίνοντας τους ψυχική ανάταση και σιγουριά, για τα μελλοντικά τους αγωνιστικά βήματα. Ευελπιστούμε ως νεοσύστατος σύλλογος, κάποιος-οι από τα μέλη μας, την νέα αγωνιστική χρονιά, να μας εκπροσωπήσει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Κλείνοντας θα Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πολυπρωταθλητή Ελλάδος και δάσκαλο μας ΣΙΑΦΑΡΙΚΑ Βασίλη για την τιμή που μας έκανε, για τις πολύτιμες συμβουλές που μας έδωσε σε θεωρία και πράξη ως πρωταθλητής, αλλά και ως απλός άνθρωπος-καλός φίλος. Από καρδιάς του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής, καλή επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα και ελπίζουμε ο σπόρος της μάθησης να αποδώσει καρπούς, στην ανάδειξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην περιοχή μας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς, HONDA Red raiders, HONDA Όμιλος Επιχειρήσεων ΣΑΡΑΚΑΚΗ, ΧIFIAS Racing Technology. Το Ξενοδοχείο ΜΟΥΖΑΚΙ PALACE για την διαμονή του Πρωταθλητή μας. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Μουζακίου για την έμπρακτη υποστήριξη και την παρουσία, μέσω του εκπροσώπου κ. Αντιδήμαρχου ΓΚΙΝΗ Επαμεινώνδα, μέλος του συλλόγου μας και ένθερμο υποστηρικτή μας, το Mouzakinews.gr και τον κ. ΖΙΩΓΑ Πέτρο για την φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση της διοργάνωσης. Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς τους φίλους που μας τιμήσατε στην 1η αυτή εκδήλωση του Μ.Σ.Μ. στηρίζοντάς μας με την παρουσία σας σ΄αυτό το δύσκολο εγχείρημα μας, για τη ανάδειξη του συλλόγου μας, την προβολή του Δήμου μας αλλά και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας.

Μαυρομμάτι 2 -5-2017
Με εκτίμηση

το Δ.Σ και τα μέλη του Μ.Σ.Μ

[supsystic-gallery id=16 position=center] [supsystic-gallery id=17 position=center]

siafarikas mavrommati 20 siafarikas mavrommati 30 siafarikas mavrommati 21

siafarikas mavrommati 19 siafarikas mavrommati 25




Total
0
Shares
Previous Article

Επίσκεψη μαθητών του 5ου ΓΕΛ στη Δανειστική Βιβλιοθήκη Σχολικών Βοηθημάτων του Δήμου Καρδίτσας

Next Article

Τέσσερις δράσεις του Δήμου Τρικκαίων για πεζούς και ποδηλάτες παρουσιάστηκαν σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Related Posts

dimotiko simvoulio Larisas 2024
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει ο Δήμος Λαρισαίων για τη συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων

Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει ο Δήμος Λαρισαίων για τη συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής προς…
Perifereiako simvoulio Thessalias 2024
Διαβάστε περισσότερα

Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου: «Ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας»

Αίτημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς το Υπουργείο Παιδείας για την ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων των Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας