Με επιτυχία στέφθηκε ο Ποδηλατικός αγώνας «6η Ανάβαση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros»

Share

Με επιτυχία στέφθηκε ο Ποδηλατικός αγώνας «6η Ανάβαση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros»

Με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία στέφθηκε ο αγώνας ποδηλασίας δρόμου, ενταγμένος στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με την ονομασία ‘’6η Ανάβαση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros’’, από τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας και την επιχείρηση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros.

Η ανάβαση διεξήχθη την Κυριακή 02/10/2021 όπου πήραν μέρος ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα. Οι ομάδες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τις ευχαριστούμε βαθειά ήταν: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΣ, Πηνειός, ΠΓΣ Λάρισας, Κρόνος Νίκαιας, ΠΣ Καρδίτσας, Π.Ο.Βόλου, Ζευς Π.Ο, ΑΣ Αγίας Παρασκευής, ΠΕΣΑ Αστέρας, Έλαφος Ρόδου και φυσικά η ομάδα μας ο Π.Ο. Καρδίτσας όπου ήταν φυσικό να είναι και η πολυπληθέστερη ομάδα.

Η εκκίνηση δόθηκε από το χωριό Μητρόπολη και η διαδρομή πέρασε από το χωριό Μοσχάτο συνέχισε κάτω από την Ιερά Μονή Κορώνας και τερμάτισε στο χωριό Μεσενικόλα όπου στην πλατεία γίνανε οι απονομές των νικητών και στη συνέχεια ο κος Καραμήτρος Γεώργιος παρέθεσε πλούσιο γεύμα και άφθονο κρασί στους αθλητές και στους συνοδούς τους. Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros και προσωπικά τον Καραμήτρο Γεώργιο και την οικογένεια του όπου έμπρακτα συμμετέχει στην ανάπτυξη του Νομού μας μέσα από την στήριξη τέτοιων εκδηλώσεων και όχι μόνο ως επίσης και στην στήριξη που παρέχει κάθε χρόνο στον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας.

Με επιτυχία στέφθηκε ο Ποδηλατικός αγώνας «6η Ανάβαση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros»

Κοινός σκοπός είναι ο παραπάνω αγώνας που πλέον έγινε θεσμός, να προσελκύει κάθε χρόνο περισσότερους αθλητές και λάτρεις της ποδηλασίας. Με αυτό τον τρόπο εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι προσδοκούμε στην ανάπτυξη του αθλητικού Τουρισμού στο Νομό μας.

Η διοργάνωση πέτυχε το στόχο της που δεν ήταν άλλος από την ασφαλή διεξαγωγή της ανάβασης και την παροχή κάθε είδους διευκόλυνσης στους αθλητές και στους συνοδούς τους.

Η επίτευξη του παραπάνω στόχου μόνο τυχαία δεν ήταν. Εθελοντικές ομάδες όπως ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, η Ελληνική Ομάδα διάσωσης, ο Ιατρός Πελτέκης Φίλιππος, οι εθελοντές – μέλη του Ομίλου μας, η Τροχαία Καρδίτσας όπου με μεγάλη δύναμη ανδρών με αυτοκίνητα & μηχανές, το ΕΚΑΒ, ήταν αρωγοί ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί άρτια και με ασφάλεια. Ευχαριστούμε την επιχείρηση μαζικής εστίασης Riviera στη Μητρόπολη Καρδίτσας για τη φιλοξενία.

Στο αγωνιστικό σκέλος της διοργάνωσης όλοι οι αθλητές δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους και μετά από μία πανέμορφη όσο και δύσκολη διαδρομή τερμάτισαν και χάρηκαν την ανάβαση.

Πρώτος γενικής κατάταξης τερμάτισε ο Κυριακίδης Ιωάννης του Κρόνου Νίκαιας.

Ο Π.Ο. Καρδίτσας συμμετείχε στις κατηγορίες με 15 αθλητές με τα ακόλουθα αποτελέσματα, δείχνοντας ότι η δουλειά που γίνεται από τον προπονητή μας είναι εξαιρετική. Συγχαίρουμε θερμά τους αθλητές μας για τη συμμετοχή τους και τις νίκες που χάρισαν στον Π.Ο. Καρδίτσας.

Με επιτυχία στέφθηκε ο Ποδηλατικός αγώνας «6η Ανάβαση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros»

Αποτελέσματα.

Κατηγορία Ανδρών: Ζέγλκης Νικόλαος χάλκινο μετάλλιο, Αδάλογλου Μάριος 8ος

Κατηγορία Μαστερς Α: Αραμπατζής Δημήτριος Χρυσό μετάλλιο ( τρίτος γενικής) .Διονύσης Κωνσταντόπουλος, ασημένιο μετάλλιο (4ος Γενικής) , Μακρής Γεώργιος 3ος Χάλκινο μετάλλιο (5ος γενικής), Ευσταθίου Ντίνος 4ος (6ος γενικής)

Κατηγορία Μαστερ Β: Παπαδημητρίου Χριστόφορος, 6ος, ( 10ος γενικής) Ζήτρος Ελευθέριος 7ος (11ος γενικής)

Κατηγορία Μαστερ Γ: Τζαβέλλας Αθανάσιος Χρυσό μετάλλιο. Κανελλόπουλος Πολυχρόνης, 2ος Ασημένιο μετάλλιο, Δεδούσης Νικόλαος 4ος, Βλάχος Αντώνης 8ος, Σαράντης Αραμπατζής 9ος, Νικόλαος Παπαχρήστος 10ος, Στάθης Μιχάλης 11ος

Στην Κατηγορία λαϊκού δρόμου, OPEN έως 39 ετών, Νικόπουλος Χρήστος 4ος, OPEN 40+ Ζαβρής Γιάννης 9ος

Με εκτίμηση το ΔΣ του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας

Δείτε επίσης