Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του αθλητή του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας Τάντου Θωμά

tantos thomas
Ο αθλητής του ομίλου μας Τάντος Θωμάς συμμετείχε, μετά την πρόκριση που πήρε, στο World Transplant Games 2019 Newcastle Gateshead UK στις 17 -23 Αυγούστου 2019.
Πρόκειται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου Μεταμοσχευμένων . Στις 19 Αυγούστου  συμμετείχε στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης, συνολικής απόστασης 10 χιλιομέτρων κατακτώντας την 20η θέση στον κόσμο με χρόνο 23:00:1.
Στις 20 Αυγούστου συμμετείχε στο αγώνισμα αντοχής συνολικής απόστασης 30 χιλιόμετρων κατακτώντας την 17η θέση με χρόνο 51:51.3!!! Ήδη η συμμετοχή του Τάντου Θωμά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μεταμοσχευμένων αποτέλεσε τεράστια επιτυχία για τον ίδιο αλλά , για τον όμιλο μας και τη χώρα μας.Με την καθοδήγηση του προπονητή μας και την επιμονή, υπομονή του αθλητή μας,  κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασίας (2μηνών) να τερματίσει και να πλασαριστεί σε πολύ καλή θέση και στα δύο αγωνίσματα.
Ο Θωμάς αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Του ευχόμαστε να συνεχίσει με την ίδια διάθεση τον δύσκολο αγώνα του!!!!! Το ΔΣ , ο προπονητής και τα μέλη του ομίλου θα είμαστε πάντα δίπλα του. Τεράστιες ευχαριστίες στους χορηγούς της ομάδας μας για την στήριξη.



Total
0
Shares
Previous Article
gomfi basket

Γ.Σ.Γόμφων: Ξεκινούν οι εγγραφές για τις ακαδημίες μπάσκετ για παιδιά από 5-17 ετών

Next Article
dhmarxeio karditsa entash

Ένταση έξω από το Δημαρχείο Καρδίτσας

Related Posts