Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ»

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 στο κοσμικό κέντρο «Έναστρον»

Με κέφι και διάθεση για χορό οι συμπατριώτες μας και οι φίλοι τους διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την ορχήστρα του Σταύρου Τσιάκαλου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα χορευτικά τμήματα, παιδικά και ενηλίκων, που έκλεψαν τις εντυπώσεις, υπό την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων Τόμι Ευθυμίου και Κωστή Δημόπουλο, οι οποίοι τα προετοίμασαν με μεράκι και πολλή δουλειά, και συνεχίστηκε με δημοτικούς και λαϊκούς χορούς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την χαρά και την ανάγκη να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά τους Μουζακιώτες, τα παιδιά τους και τους φίλους του Συλλόγου, οι οποίοι εξακολουθούν ενάντια στην αρνητική κατάσταση, που βιώνουμε, να συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις. Επίσης ευχαριστεί τον Δήμαρχο Γιώργο Κωτσό, ο οποίος πάντα στηρίζει τον Σύλλογό μας, τον Πρόεδρο Μουζακίου Νίκο Πούπη και την κ. Μαρία Λαζαρίνα,την Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Αθλητισμός- Πολιτισμός-Νεότητα Ελένη Ρούσσα, την Αντιδήμαρχο Παρασκευή Φασιανού, τον Πρόεδρο Γελάνθης Χρήστο Τσιούμα, και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Μουζακίου Φανή Δασκάλου για την τιμή να παραβρεθούν στην εκδήλωσή μας.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα καταστήματα, τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής του Δήμου Μουζακίου, και όχι μόνον, για την βοήθεια τους, που σε ιδιαίτερα χαλεπούς καιρούς και έντονης οικονομικής δυσπραγίας προσέφεραν απλόχερα τα δώρα τους για την πλούσια λαχειοφόρο αγορά.

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
gomfoi_2

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
gomfoi_1

[espro-slider id=13199]




Total
0
Shares
Previous Article

Βήμα ανόδου έκανε ο Γ.Σ. Γόμφοι μετά την νίκη επί του Απόλλωνα Καρδίτσας (φωτο-video)

Next Article

Τοποθέτηση της βουλευτού Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτας Βράντζα

Related Posts