Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος των πέντε διαλέξεων με τίτλο «ΓΝΩΣΗ» από το Δ.Δ. Σωκράτη Βασιλάκο

Συνεχίζεται ο κύκλος των πέντε διαλέξεων με την αυριανή 4η διάλεξη - Σ. Βασιλάκος: Σήμερα Πέμπτη 23/11 η τρίτη από τις πέντε εισαγωγικές διαλέξεις για θέματα υγείας και διατροφής - Πέντε εισαγωγικές διαλέξεις για θέματα υγείας και διατροφής (Μέρος Β') - Πέντε εισαγωγικές διαλέξεις για θέματα υγείας και διατροφής

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος των πέντε διαλέξεων με τίτλο «ΓΝΩΣΗ» από το Δ.Δ. Σωκράτη Βασιλάκο

Την περασμένη Πέμπτη 7-12-23 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην αίθουσα της ΠΕΔ η 5η και τελευταία προγραμματισμένη διάλεξη του Διαιτολόγου – Διατροφολόγου, Υγιεινιστή και Γεωπόνου Σωκράτη Βασιλάκου, με θέμα:

ΔΙΑΤΡΟΦΟΓΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΓΕΝΩΜΙΚΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ-ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ

Με  σύνθημά του: ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ, ο κ. Σωκράτης Βασιλάκος, ολοκλήρωσε με καθολική επιτυχία τον κύκλο των πέντε εβδομαδιαίων διαλέξεων με πέντε διαφορετικά θέματα που προσπάθησαν να καλύψουν περιληπτικά ένα μέρος από τους παράγοντες που επηρεάζουν το επίπεδο της υγείας μας και να βάλουν τον προβληματισμό για αναζήτηση και επί πλέον ενημέρωση από κάθε ενδιαφερόμενο. Οι διαλέξεις αυτές ξεκίνησαν στις 9-11-23 και ολοκληρώθηκαν στις 7-12-23.

Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς, υπήρξε και η συμμετοχή στην διάλεξη του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος των πέντε διαλέξεων με τίτλο «ΓΝΩΣΗ» από το Δ.Δ. Σωκράτη Βασιλάκο

Στο τέλος κάθε διάλεξης, διανέμονταν δωρεάν ένα από τα δύο εγχειρίδια που έγραψε στο παρελθόν ο γεωπόνος – βοτανολόγος Σ.Β. με τίτλους: α) ΒΟΤΑΝΑΛΟΓΙΟ ΚΑΙ β) ΑΛΟΗ η πράσινη υπερδύναμη.

Η προσπάθεια ΓΝΩΣΗ, του Σωκράτη Βασιλάκου θα συνεχιστεί από το νέο έτος, με σειρά νέων διαλέξεων στο Εντευκτήριο του Αγροκτήματός του, στην περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα και μπορεί να συμμετέχει με ελεύθερη είσοδο κάθε ενδιαφερόμενος. Ένα μήνυμα από κάθε υποψήφιο ενδιαφερόμενο περί συμμετοχής του θα διευκόλυνε τον προγραμματισμό των διαλέξεων αυτών. Λίγο πριν την έναρξη των διαλέξεων αυτών θα γίνει ευρεία ενημέρωση προς το κοινό.

Ο Σωκράτης Βασιλάκος Ασχολείται επίσης με την Οικολογία, τη Βοτανολογία, τη Βιολογική Καλλιέργεια. Είναι Ακτιβιστής, Αρθρογράφος, παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών και Συγγραφέας. Ασχολείται με θέματα υγείας και διατροφής από το έτος 1993.
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Αποτελέσματα τροχονομικών ελέγχων: 4.075 Τροχονομικές παραβάσεις το μήνα Νοέμβριο στη Θεσσαλία - Βεβαιώθηκαν 339 τροχονομικές παραβάσεις σε Αστυνομικούς ελέγχους χθες στη Θεσσαλία - 7 τροχαία ατυχήματα στη Θεσσαλία το Σεπτέμβρη - Τα 2 θανατηφόρα - 108.518 τροχονομικοί έλεγχοι και 23.883 παραβάσεις το διάστημα από 9 έως 15 Οκτωβρίου 2022 - 104.069 τροχονομικοί έλεγχοι και 23.055 παραβάσεις στην επικράτεια το διάστημα από 7 έως 13 Αυγούστου 2022

Αποτελέσματα τροχονομικών ελέγχων: 4.075 Τροχονομικές παραβάσεις το μήνα Νοέμβριο στη Θεσσαλία

Επόμενο άρθρο
Στον Δήμαρχος Πύλης Κων/νο Μαράβα ο Δ/ντής της Α' Βαθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων Χρήστος Τρικάλης

Στον Δήμαρχος Πύλης Κων/νο Μαράβα ο Δ/ντής της Α' Βαθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων Χρήστος Τρικάλης