Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη Ημερίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Μουζακίου στο PISINA APOLIS

kinigetikos sillogos mouzakiou imerida

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη Ημερίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Μουζακίου στο PISINA APOLIS στης 09 – 09 – 2019

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου και το Δ.Σ ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή την πρώτη Ημερίδα που ολοκληρώθηκε και οφείλουμε να τονίσουμε ότι παρά την μεγάλη ενημέρωση που έγινε από τα Μ.Μ.Ε. δεν υπήρξε η συμμέτοχη που περιμέναμε.

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Μπαλατσό Ευάγγελο της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Νήσων Σποράδων με σύσσωμους τους συνεργάτες του που ήταν παρόντες.

Τον Προέδρο του Κ.Σ. Πύλης κ. Μανούρα Αθανάσιο.

Την Κτηνίατρο και πρώην βουλευτή Σύριζα κ. Βράντζα Παναγιώτα για την ενημέρωση της όσον αφορά την αφρικανική πανώλη των χοίρων και τον Κτηνίατρο κ. Κωστόπουλο Δημήτριο όσον αφορά την λεϊσμανίαση και το τσιπάρισμα των σκύλων.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον εκδότη του περιοδικού «ΘΗΡΕΥΤΗΣ» τον κ. Ρεκουνιώτη Δημήτριο και το επιτελείο του, τον κ. Πεσιλή Φώτη, πρόεδρο του ομίλου Ελληνικού ιχνηλάτη και διεθνή κριτή αγώνων Α.Κ.Ι (Αγώνες Κυνηγετικών Ικανοτήτων), τον κ. Τσίρμπα Στέφανο εκτροφέα και εκπαιδευτή αγγλικών σέτερ με την επωνυμία «MEDENTIS ANGLAIS SETTER» και τον εξαιρετικό Θοδωρή Κομνηνέα που μας μίλησε για την φυλή των «επανιέλ μπρετόν» για την καταπληκτική ενημέρωση που μας κάνανε όσον αφορά την Ρυθμιστική, το κυνήγι του λαγού, με ελληνικούς ιχνηλάτες, αλλά και για αγώνες ιχνηλασίας, για την εξέλιξη των αγγλικών φυλών στην Ελλάδα, και για την εκπαίδευση των κυνηγετικών μας σκύλων.

Ήταν τέσσερις καταπληκτικοί ομιλητές οπλισμένοι με μόρφωση, υπομονή, και χιούμορ.

Τους ευχαριστούμε θερμά που δέχτηκαν την πρόσκλησή μας και παρά την καθυστερημένη άφιξη που έγινε λόγω ζημιάς του αυτοκινήτου τους παραβρέθηκαν και μας χάρισαν μια ωραία ενημερωτική βραδιά.

Παιδιά να είστε καλά και να έχετε την ίδια όρεξη ώστε να μεταβιβάζετε τις γνώσεις σας σε όλους τους κυνηγούς, γιατί «το μεγαλύτερο όπλο του κυνηγού είναι η γνώση».

Ευχαριστούμε υποσχόμενοι οπωσδήποτε και σε μια καινούρια συνάντηση.

-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Καπούλας Θ. Κωνσταντίνος




Total
0
Shares
Previous Article
nomikh

Νομική βοήθεια σε πολίτες χαμηλού εισοδήματος. Αιτήσεις για διορισμό δικηγόρου   

Next Article
police grafeia

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ