Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Mε επιτυχία οι εκδηλώσεις παρουσίασης του βιβλίου της Τέσυς Μπάιλα «Άγριες Θάλασσες»

Mε επιτυχία διοργανώθηκαν στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα οι δύο εκδηλώσεις παρουσίασης του βιβλίου της Τέσυς Μπάιλα «Άγριες Θάλασσες».

Η πρώτη παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Αυγούστου στις 19:30 στο Δημοτικό Σχολείο Κρυονερίου και συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, το Τοπικό Συμβούλιο Κρυονερίου και τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Την εκδήλωση συντόνισε ο Πρόεδρος του Τ. Σ. Κρυονερίου κος Βασίλειος Παπουτσής. Για το βιβλίο μίλησε η κα Βασιλική Διαμάντη, διαχειρίστρια του blog «Βιβλιομανία – Βιβλιολατρεία», η οποία έπειτα απηύθυνε ερωτήσεις προς τη συγγραφέα. Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η κα Παρασκευή Αλεξίου, πολιτικός επιστήμονας.

Η δεύτερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Αυγούστου στις 19:30 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Νεοχωρίου και συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Την εκδήλωση συντόνισε ο κος Γιώργος Καραντώνης, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Νεοχωρίου. Για το βιβλίο μίλησε ο κος Παναγιώτης Νάννος, συγγραφέας. Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η κα Βασιλική Διαμάντη, διαχειρίστρια του blog «Βιβλιομανία – Βιβλιολατρεία» η οποία στη συνέχεια απηύθυνε ερωτήσεις προς τη συγγραφέα.

Και στις δύο εκδηλώσεις η συγγραφέας συνομίλησε με το κοινό και υπέγραψε αντίτυπα των βιβλίων της. Χαιρετισμό προς τους παραβρισκόμενους απηύθυνε ο Δήμαρχος του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα κος Δημήτριος Τσιαντής και ο Αντιδήμαρχος κος Βασίλειος Κελεπούρης.

9216cd058220c8485e2c2da6932605bb




Total
0
Shares
Previous Article

Χαιρετισμός Γιώργου Κωτσού στο 14ο Παναργιθεάτικο Συνέδριο

Next Article

Τουρνουά Μπάσκετ 3×3 στην Τ.Κ. Χάρματος του Δήμου Μουζακίου 12 & 13 Αυγούστου 2017