Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με επιτυχία οι 2οι Διασυλλογικοί Ποδηλατικοί Αγώνες “Ανάβαση Ελάτης”

Από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων και υπό την Αιγίδα του Δήμου Πύλης

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι 2οι Διασυλλογικοί  Ποδηλατικοί Αγώνες με την επωνυμία «Ανάβαση Ελάτης»,  χθες Κυριακή με την συμμετοχή 200 περίπου Αθλητών-ποδηλατών  από διάφορες πόλεις της Ελλάδα.

Οργανωτής των αγώνων ήταν ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων με την συνεργασία του Δήμου Πύλης, με σκοπό να γίνει θεσμός.

Η εκκίνηση των αγώνων έγινε από το Δημαρχείο Πύλης με πρώτα στις 10.00 με την Μίνι Κατηγορία σε δύο γκρουπ, την δεύτερη Παμπαίδων  Πανκορασίδων   και την Τρίτη την μεγάλη Κατηγορία Ανδρών- Γυναικών Εφήβων, αντίστοιχα στις 11.00 και 12.00.

Ο τερματισμός των μικρών κατηγοριών έγινε ο πρώτος λίγο μετά την γέφυρα της Πύλης και ο δεύτερος στο 4ο χιλ. Πύλης Ελάτης, ενώ η μεγάλη Κατηγορία κατέληξε στην Ελάτη.

Τέλος η απονομή  των Μεταλλίων και Κυπέλλων στους νικητές  έγινε στην πλατεία της Ελάτης από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Πύλης κ. Αθανάσιο Γιαννοτάκη , τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Άρη Τζάνη, τον Πρόεδρο του ΟΚΠΑΔ κ. Κων/νο Πλαστήρα και από τους παράγοντες των αγώνων.

Μεγάλη ήταν η συμβολή του Α.Τ. Πύλης που ρύθμισε με τον καλλίτερο τρόπο την κυκλοφορία των οχημάτων, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, καθώς του Κ.Υ Πύλης με την συμμετοχή των οχημάτων του ΕΚΑΒ  για κάθε  ενδεχόμενο.

pyli-podilata-2

pyli-podilata-1

pyli-podilata-3

pyli-podilata-6

pyli-podilata-5

pyli-podilata-4




Total
0
Shares
Previous Article

Έργα ΕΣΠΑ στο Δήμο Πύλης

Next Article

Υποδοχή Τιμίας Κάρας του Οσιομάρτυρος Νικολάου του Εν Βουναίνοις

Related Posts