Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με επιτυχία η πρώτη μέρα του φιλανθρωπικού τουρνουά ποδοσφαίρου στο Μουζάκι

Την Πέμπτη 08/08/2019 οι τελικοί
vatsounia argithea

 

Την Πέμπτη 08/08/2019 οι τελικοί – 7.οομ.μ. και στις 8.10μ.μ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου. Με τα αγωνιστικά ζευγάρια να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για χάρη του Συλλόγου Φλόγα (Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια) αλλά και προς χάριν του Θεάματος. Ο σκοπός άλλωστε του τουρνουά είναι η συνεισφορά στο Σύλλογο Φλόγα και γι αυτό ακριβώς το λόγο οι τέσσερις ομάδες δέχτηκαν να «ματσάρουν»μεταξύ τους.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατσουνιάς κ. Θεόδωρος Παπαντώνης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του δήλωσε τα εξής:

«Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου με αρκετή επιτυχία. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο και οι Σύλλογοι ΑΣ Αργιθέας – Βατσουνιά που έφεραν σκορ 4-0 αλλά και Μουζάκι – Λαζαρινα 4-0 τελικό σκορ, πρόσφεραν όμορφο και ενδιαφέρον θέαμα στον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του. Οι προσδοκίες μας ως προς την προσέλευση του κόσμου στους αυριανούς τελικούς είναι μεγαλύτερη.

Αύριο στις 7.οομ.μ. έχουμε τον μικρό τελικό Λαζαρίνα – Βατσουνιά και στις 8.10μ.μ Αργιθέα – Μουζάκι.

Καλούμε το φίλαθλο κοινό να έρθει στο γήπεδο να παρακολουθήσει τους αγώνες καθώς και όλες τις αρχές του Δήμου Μουζακίου να μας τιμήσουν με την παρουσία τους στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου. Άλλωστε πρόκειται για ιερό σκοπό.

Η Φλόγα μας χρειάζεται όλους για να συνεχίσει το Θεάρεστο έργο της στα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες και στους γονείς τους προσφέροντας αγόγγυστα τις υπηρεσίες της και την απροσμέτρητη αγάπη της όπου χρειάζεται».

Ιωάννα Κρίκου

mouzaki lazarina goal




Total
0
Shares
Previous Article
kafsonas

Έκτακτο δελτίο καιρού για υψηλές θερμοκρασίες από 08-08-2019

Next Article
aemouzakiou logo

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Α.Ε. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ