Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με επιτυχία η ημερίδα της ΠΕΔ Θεσσαλίας για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της ΠΕΔ Θεσσαλίας σε συνεργασία με την εταιρία παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών BlueValue Α.Ε. με τίτλο «Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) 679/2016/ΕΚ»

Την ημερίδα, η οποία έγινε στη Λάρισα στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΔΕΥΑ, παρακολούθησαν υπηρεσιακοί παράγοντες των Δήμων της Θεσσαλίας καθώς και Νομικών Προσώπων αυτών αποκρινόμενοι στην πρόσκληση της ΠΕΔ Θεσσαλίας. Όπως τα τελευταία χρόνια έτσι και τώρα η ΠΕΔ Θεσσαλίας παρέχει στα μέλη της ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τη σωστή λειτουργία των Δήμων και με συνεχή επαφή με εξειδικευμένες εταιρίες παροχής υπηρεσιών προσπαθεί και δίνει λύσεις σε τρέχοντα θέματα των υπαλλήλων.

Η Προστασία Προσωπικών Δεδομένων αποτελεί στις μέρες μας, έναν ευαίσθητο τομέα και η εφαρμογή κοινοτικών οδηγιών κρίνεται απαραίτητη ώστε όλοι να γνωρίζουν τις υποχρεώσεις τους αλλά και δικαιώματά τους. Η πιστή εφαρμογή τους, υποχρεωτικά από τον Μάϊο του 2018 θα καθορίζει και τη λειτουργία των υπηρεσιών των Δήμων.

imerida ped thessalias 1

imerida ped thessalias 2




Total
0
Shares
Previous Article

Τιμήθηκε η Ιερά μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Φωκά εκ Σινώπης του Πόντου

Next Article

Η Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, μοχλός για τη δίκαιη ανάπτυξη και την πλήρη απασχόληση

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”