Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με επιτυχία η Ημερίδα στο Μουζάκι με θέμα «Αυτοδιοίκηση και Πολίτες»

Με επιτυχία η Ημερίδα στο Μουζάκι με θέμα «Αυτοδιοίκηση και Πολίτες»

Με επιτυχία η Ημερίδα στο Μουζάκι με θέμα «Αυτοδιοίκηση και Πολίτες»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/1 στο Κινηματοθέατρο Μουζακίου, η Ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Μουζακίου σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Itamos Mouzaki με θέμα «Αυτοδιοίκηση και Πολίτες».

Στην Ημερίδα παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Τέλιος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτης Νάνος, ο Δήμαρχος Αργιθέας κ. Ανδρέας Στεργίου, η Πρόεδρος ΔΣ Μουζακίου κ. Φανή Δασκάλου, οι Αντιδήμαρχοι Μουζακίου κ. Μαρία Καραμπέκου, κ. Γιώργος Παπακώστας, κ. Χρήστος Κουτρομάνος, κ. Κώστας Σκρέτας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων, εκπρόσωποι των Δημάρχων Τρικάλων, Σοφάδων, Παλαμά και Πύλης.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης ευχαρίστησε τους εκλεκτούς καλεσμένους για την παρουσία τους στην Ημερίδα και τόνισε τη σημαντικότητα της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας που θα έχει ως αποτέλεσμα τη σύνδεση της Αυτοδιοίκησης με την κοινωνία των πολιτών.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι Εισηγητές της Ημερίδας, Γιάννης Γούπιος, Διευθυντής Ανάπτυξης, Οργάνωσης & Περιβάλλοντος ΕΕΤΑΑ, Δημήτριος Ι. Κατσούλης, τ. Δήμαρχος Αυλώνα, Νικολάου Κώστας, Μέλος του Λαϊκού Παν/μιου Θες/νικης, που εξήγησαν στους παρευρισκόμενους τον ρόλο της Αυτοδιοίκησης, ενημέρωσαν τους Αντιδημάρχους για τις υποχρεώσεις τους αλλά εξήγησαν και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι πολίτες να έρθουν “κοντά” με τις Δημοτικές Αρχές.

Έπειτα οι Δήμαρχοι Μουζακίου, Αργιθέας και Λίμνης Πλαστήρα δέχθηκαν ερωτήσεις από τους πολίτες, στις οποίες έδωσαν απαντήσεις δημιουργώντας έτσι μια σχέση αλληλεπίδρασης στην πολύ ενδιαφέρουσα Ημερίδα.

Στο κλείσιμο της Ημερίδας ο κ. Θωμάς Καλαμπαλίκης διαχειριστής του Itamou αλλά και ο κ. Αντώνης Ντάνης, μέλος του Itamou, ευχαρίστησαν τους πολίτες για τη συμμετοχή τους αλλά και τον Δήμαρχο Μουζακίου κ. Θεοφάνη Στάθη για την άριστη συνεργασία.

Hmerida1

Hmerida2

Hmerida3

Hmerida4

Hmerida5
Total
0
Shares
Previous Article
Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας & Τρικάλων από 18/12/2023 - από 28 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου 2023, τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας Τα δρομολόγια των ΚΑΜ Καρδίτσας & Τρικάλων από 31/07/2023 έως 06/08/2023 Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων από 17/07/2023 έως 23/07/2023 Τα δρομολόγια των ΚΑΜ Καρδίτσας και Τρικάλων για την εβδομάδα από 13/03/2023 έως 19/03/2023

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων από 22/01/2024 έως 28/01/2024

Next Article
Πρόσκληση για την κοπή πίτας από το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Μουζακίου

Πρόσκληση για την κοπή πίτας από το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Μουζακίου

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”