Με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στο Μαυρομμάτι


Ενημερωτική εκδήλωση έγινε την Κυριακή 26-3-2017 σε συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, της Τ. Κοινότητας Μαυρομματίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου “Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”.

Το θέμα της ενημερωτικής παρουσίασης ήταν για τον Σακχαρώδη Διαβήτη με κύριο ομιλητή τον γιατρό του Π.Ι. Μαυρομματίου Επιμελητή Α’ κ. Βασίλειο Γκιζλή.

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Μαυρομματίου με την παρουσία πλήθους κόσμου του χωριού. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου “ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” με την ευκαιρία συμπλήρωσης 10 χρόνων προσφοράς, δια του Προέδρου κ. Δ. Γιώτη τίμησε με αναμνηστικό δίπλωμα τον κ. Β. Γκιζλή αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά του στην τοπική κοινωνία του Μαυρομματίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης  ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Σωτ. Κουλοκτσής, ο Αντιπρόεδρος  κ. Αριστοτέλης Σπάνιας και ο ομιλητής κ. Β. Γκιζλής με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου επισκέφτηκαν το ιστορικό Λαογραφικό μουσείο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος του Δήμου Μουζακίου κ. Γ. Κωτσός, ο Αντιδήμαρχος κ. Επ. Γκινής, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Βιβή Ντούρβα, ο Ιερέας του χωριού π. Νικόλαος Δήμος, ο Πρόεδρος της Τ. Κοινότητας κ. Γ. Νάσιος (συνδιοργανωτής της εκδήλωσης) ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Κουτρουμάνος, του οποίου προσφορά του ήταν ο μπουφές που προσφέρθηκε στους παραβρισκόμενους και ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΣΙΑΛΗΣ” κ. Ηλ. Γκαραβέλας.


Total
0
Shares
Previous Article

Κρίση αξιών και στους αγροτικούς συνεργατισμούς

Next Article

Η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας φιλοξενεί την ετήσια ομαδική έκθεση των μελών του Εικαστικού Ομίλου Καρδίτσας

Total
0
Share