Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά ποδοσφαίρου παλαιμάχων στο Μαυρομμάτι αφιερωμένο στον Γ. Καραϊσκάκη 

moyzaki mavrommati222

Με επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά ποδοσφαίρου παλαιμάχων στο Μαυρομμάτι αφιερωμένο στον Γ. Καραϊσκάκη 

Με επιτυχία διεξήχθη την Παρασκευή 02/07, στο γήπεδο του Μαυρομματίου το τουρνουά ποδοσφαίρου παλαιμάχων μεταξύ των ομάδων: ΑΟ Τρίκαλα, Άρης, Αναγέννησης Καρδίτσας και μικτή Μουζακίου/Μαυρομματίου. Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Μουζακίου για τον τοπικό μας ήρωα Γεώργιο Καραϊσκάκη.

Αψηφώντας τη ζέστη οι βετεράνοι της μπάλας απέδειξαν για άλλη μια φορά  πως η τέχνη και η αγάπη για το ποδοσφαίρο δεν ξεχνιέται ποτέ ξεδιπλώνοντας τις αρετές τους στα παιχνίδια.

Στον τελικό έφτασαν οι Βετεράνοι του ΑΟΤ και του Άρη με το αποτέλεσμα του αγώνα να είναι 0 – 0 αλλά με τις δύο ομάδες να μην παίζουν πέναλτι για να αναδειχτεί ο τελικός νικητής του τουρνουά.

Τα Τρίκαλα στον πρώτο ημιτελικό νίκησαν στη διαδικασία των πέναλτι την ομάδα Μουζακίου/Μαυρομματίου (κανονική διάρκεια 1-1) ενώ ο Άρης επιβλήθηκε της Αναγέννησης Καρδίτσας με 4-1.

Μετά το τέλος των αγώνων ο Σύνδεσμος Ποδοσφαίρου Προπονητών Νομού Καρδίτσας τίμησε τον Δήμαρχο Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

 




Total
0
Shares
Previous Article
fotia apothiki Magoulitsa

Φωτιά σε αποθήκη στην Μαγουλίτσα

Next Article
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καρδίτσας για το θάνατο του Βάιου Μπάτρα - ΕΠΣ Καρδίτσας: Αναβάλλονται οι σημερινοί αγώνες της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίαςς - Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος

Απεβίωσε ο Χρήστος Αγγελάκης σε ηλικία 88 ετών