Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε η σχολική χρονιά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου

Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε η σχολική χρονιά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου. Η καλοκαιρινή γιορτή ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους και άφησε στους μαθητές τις καλύτερες αναμνήσεις από μια όμορφη σχολική χρονιά.

Η Γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς που ετοιμάστηκε από κοινού από το Σύλλογο Διδασκόντων, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και όλους τους μαθητές είχε δύο μέρη.

Στο πρώτο μέρος οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, οι μαθητές, μας ταξίδεψαν με τα σκετσάκια και τα τραγούδια τους στους μύθους του Αισώπου με το «Τζίτζικα και το μέρμηγκα», μας έστειλαν μηνύματα για καθαρές παραλίες, χόρεψαν επί σκηνής και έκλεισαν με ένα μεγάλο αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο που μας καθήλωσε όλους!!!

Την τιμητική τους φυσικά είχαν οι μαθητές της 6ης τάξης, οι οποίοι έκλεισαν ένα κύκλο της ζωής τους (το δημοτικό) ενώ και ταυτόχρονα ένας νέος κύκλος άνοιξε γι αυτούς. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων δημιούργησε άλμπουμ φωτογραφιών και μια μικρή ταινία με πρωταγωνιστές τους μαθητές της 6ης, τα οποία ήταν το αποχαιρετιστήριο δώρο τους.

Στη συνέχεια ξεκίνησε το πάρτι… Μπουφές, αναψυκτικά, βεγγαλικά, φαναράκια στον αέρα του Μουζακίου και φυσικά… μουσική και χορός… πολύς χορός από μικρούς και μεγάλους!

Η γιορτή διήρκησε περισσότερο από 4 ώρες και ήταν ο ιδανικός τρόπος για να κλείσει μια κουραστική για τους μαθητές και τους γονείς-κηδεμόνες χρονιά ! Τέσσερις ώρες στις οποίες ξεπήδησαν αναμνήσεις σε όλους τους γονείς από τα δικά τους σχολικά χρόνια και που όλοι καμάρωσαν τα παιδιά τους βλέποντάς τα να μεγαλώνουν και να προοδεύουν…

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας!!!

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχόμαστε σε όλους Καλό καλοκαίρι !

Σύλλογος Διδασκόντων – Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου

2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου 14

2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου 4

2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου 15

2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου 19

2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου 13

2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου 12

2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου 11

2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου 10

2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου 9

2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου 8

2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου 7

2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου 6

2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου 5

2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου 3

2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου

2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου 1

2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου 17

2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου 16
Total
0
Shares