Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε άλλη μια σχολική χρονιά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου

Με πρωταγωνιστές τους τελειόφοιτους της 6ης τάξης αλλά και τη συμμετοχή όλων των μαθητών του Σχολείου

Οι διδάσκοντες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου μαζί με τους μαθητές ετοίμασαν ένα όμορφο θεατρικό που πρωταγωνίστησαν οι μαθητές της 6ης τάξης αλλά φυσικά συμμετείχαν όλοι οι μαθητές του σχολείου.

Οι μαθητές της 6ης αφηγήθηκαν στους παρευρισκόμενους την πορεία τους και τις εμπειρίες τους στην 6ετή τους παραμονή στο σχολείο μας με τρόπο ζωντανό και χιουμοριστικό – με τη βοήθεια των μικρότερων τάξεων – και τώρα φεύγουν με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Αίσθηση προκάλεσε και ο αποχαιρετισμός του διευθυντή του σχολείου κ. Θάνου, ο οποίος δε θα είναι στο σχολείο μας τη νέα σχολική χρονιά.

Τον ευχαριστούμε θερμά για τη χρόνια προσφορά του στην εκπαίδευση των παιδιών μας και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη για τη συνέχεια του έργου του.

Στη συνέχεια ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έδωσε αναμνηστικά στους μαθητές της 6ης και τον κ.Διευθυντή και αμέσως μετά άρχισε το πάρτι με πολύ μουσική, χορό αλλά και φαγητό, αναψυκτικά, παγωτά και πυροτεχνήματα !

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας!!!

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχόμαστε σε όλους Καλό καλοκαίρι !

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

[supsystic-gallery id=48 position=center] [supsystic-gallery id=49 position=center]



Total
0
Shares
Previous Article

Σύλληψη δυο 26χρονων στην περιοχή των Τρικάλων

Next Article

Καρδίτσα: Την έκθεση «Ο Φιλελληνισμός και οι Αγώνες των Ελλήνων» εγκαινίασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Βούτσης

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…