Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζονται οι θεατρικές παραστάσεις από την Π.Ε Καρδίτσας

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζονται οι θεατρικές παραστάσεις από την Π.Ε Καρδίτσας

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζονται οι θεατρικές παραστάσεις από την Π.Ε Καρδίτσας

Όμορφα καλοκαιρινά βράδια συνεχίζει να χαρίζει σε μικρούς και μεγάλους η Π.Ε Καρδίτσας, μέσα από θεατρικές παραστάσεις στo πλαίσιo του Φεστιβάλ Λιμνών.

Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής απουσίας λόγω της πανδημίας, η ανάγκη του κόσμου για επικοινωνία, συνεύρεση και ψυχαγωγία έγινε ακόμη πιο επιτακτική. Αυτή ακριβώς την ανάγκη στοχεύει να καλύψει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε Καρδίτσας με έναν μεγάλο αριθμό θεατρικών παραστάσεων στις Τ.Κ του νομού.

Mέχρι το τέλος του Αυγούστου αξιόλογα τοπικά θεατρικά σχήματα παρουσιάζουν θεατρικά έργα που δίνουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να έρθουν πιο κοντά, να γελάσουν, να ψυχαγωγηθούν και κυρίως να έρθουν σε επαφή με μια ιδιαίτερη μορφή Τέχνης, το θέατρο. Επιπλέον πραγματοποιούνται παραστάσεις θεάτρου σκιών που ενθουσιάζουν τους μικρούς μας φίλους.

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζονται οι θεατρικές παραστάσεις από την Π.Ε Καρδίτσας

Καθώς μάλιστα οι πλατείες των Τ.Κ έχουν γεμίσει από παιδικές φωνές , αλλά και μεγαλύτερους που έχουν επιλέξει να περάσουν τις διακοπές τους στα χωριά τους, το θέατρο αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση για να κάνει ακόμη πιο ευχάριστη τη διαμονή τους.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 14 θεατρικές παραστάσεις στις Τ.Κ Ορφανών, Μυρίνης, Μάρκου, Ανθηρού, Φύλλου, Προδρόμου, Μεταμόρφωσης, Φράγκου, Αγναντερού, Ν.Ικονίου, Χάρματος, Γεφυρίων, Καλής Κώμης και Νεράιδας, όπου το κοινό ‘’ αγκάλιασε’’ και χειροκρότησε τους συντελεστές των παραστάσεων.

Οι θεατρικές παραστάσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες Τ.Κ χαρίζοντας όμορφες καλοκαιρινές στιγμές σε όσους θα τις παρακολουθήσουν.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε Καρδίτσας δίνει έμφαση σε πολιτιστικές εκδηλώσεις που ‘’χρωματίζουν ‘’ το καλοκαίρι μας και μας αφήνουν γλυκές αναμνήσεις.




Total
0
Shares
Previous Article
Διακοπή κυκλοφορίας στην Επαρχιακή Οδό Ελληνόκαστρου - Αμυγδαλής - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Αυγούστου - Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Αυγούστου

Next Article
Τροχονομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία για την πρόληψη και αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”