Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με αποφασιστικότητα και τους φιλάθλους στο πλευρό του ο ΑΣ Καρδίτσας κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Με αποφασιστικότητα και τους φιλάθλους στο πλευρό του ο ΑΣ Καρδίτσας κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Με αποφασιστικότητα και τους φιλάθλους στο πλευρό του ο ΑΣ Καρδίτσας κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ υποδέχεται την Κυριακή στις 7:15 μ.μ. τον ΠΑΟΚ στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Την προετοιμασία του για το μεγάλο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ mateco ολοκληρώνει ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ. Η ομάδα της Καρδίτσας ετοιμάζεται να αντιμετωπίζει έναν πειθαρχημένο και ικανότατο αγωνιστικά αντίπαλο, στην τρίτη επίσημη εμφάνιση μπροστά στο κοινό της για το πρωτάθλημα της Basket League.

Το φετινό πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο, όμως πλέον κάθε αγώνας και το αποτέλεσμά του, έχει ξεχωριστή σημασία. Ασφαλώς, τη δική της σημασία έχει και η έδρα, με τον Α.Σ.Κ. να υπολογίζει αρκετά στους φιλάθλους του και στην παρουσία τους, σε ένα ματς το οποίο έχει δεδομένο υψηλό δείκτη δυσκολίας.

Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν πως για να αποκτήσει ο χαρακτηρισμός «φαβορί» φιλολογική σημασία, χρειάζεται καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια, ιδίως σε έναν αγώνα που απαιτείται προσοχή, συγκέντρωση, αλλά και αποφασιστικότητα. Ο Α.Σ.Κ. σε κάθε παιχνίδι αναζητά τη βελτίωση, εμφανίζεται ανταγωνιστικός, ιδιαίτερα εντός έδρας και θέλει να δρέψει τους καρπούς της προσπάθειάς του, σε μία κατηγορία όπου οι ισορροπίες, από τη ζώνη των πλέι-οφ έως κι εκείνη του υποβιβασμού, είναι λεπτές.

Συνεπώς, η παρθενική παρουσία της ομάδας στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ της χώρας δημιουργεί από μόνη της την ανάγκη μιας σειράς υπερβάσεων για να στεφθεί η σεζόν με επιτυχία. Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του δε στέκονται στην κακοδαιμονία των τραυματισμών αλλά και του δυσμενούς προγράμματος και δίνουν συνεχώς έμφαση στον τρόπο που χρειάζεται να δουλέψουν οι παίκτες τους προκειμένου να έχουν το μέγιστο βαθμό ετοιμότητας για τον εκάστοτε αντίπαλο.

Οι ευκαιρίες, λοιπόν, για αποτελέσματα και η αναζήτηση των βαθμών που θα τονώσουν την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση της ομάδας διασταυρώνονται στην αναμέτρηση της Κυριακής, όπως επίσης η πρόκληση του οργανισμού και των Καρδιτσιωτών φιλάθλων να κάνουν ξανά παιχνίδι του Α.Σ.Κ. σημείο αναφοράς στο αθλητικό γίγνεσθαι της περιοχής.

Αυξάνεται προοδευτικά η ζήτηση των εισιτηρίων

Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος εντάσσεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και η ζήτηση των εισιτηρίων προοδευτικά αυξάνεται. Η διαδικασία της προπώλησης συνεχίζεται ομαλά και οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο του αγώνα επιλέγοντας, ταυτόχρονα τη θέση της αρεσκείας τους. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στα γραφεία του ΑΣΚ (Σταμούλη 3), καθημερινά πρωί και απόγευμα και το Σάββατο από τις 9 έως τη 1 το μεσημέρι.  Η πώληση γίνεται και ηλεκτρονικά, μέσω της ticketmaster.gr, μέχρι και πριν τον αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 7.15 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης». Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παροτρύνει τους φιλάθλους να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους μέσω προπώλησης, ώστε να αποφύγουν οποιαδήποτε ταλαιπωρία.

Σε ό,τι αφορά τις διαθέσιμες θέσεις αλλά και τις τιμές των εισιτηρίων, αυτές έχουν ως εξής:

Στους τομείς BD και DD (κάτω διάζωμα) διατίθενται εισιτήρια με τιμή για το κανονικό εισιτήριο 15 ευρώ και για τα παιδιά (16 ετών και κάτω) με 7 ευρώ.

Στους τομείς BU,CU,DU (πάνω διάζωμα), το κανονικό εισιτήριο τιμάται 10 ευρώ, το παιδικό εισιτήριο 5 ευρώ, ενώ διατίθενται εισιτήρια για φοιτητές, ΑΜΕΑ, πολύτεκνους και άνεργους σε τιμή 7 ευρώ, πάντοτε με την επίδειξη των αντίστοιχων δικαιολογητικών εγγράφων.




Total
0
Shares
Previous Article
Ιωάννης Σβάρνας

Γιάννης Σβάρνας : Δήμος Καρδίτσας. Το σκοτάδι έφαγε την ΣΑΤΑ των Χωριών. Πρόεδροι διεκδικήστε τα δικαιώματά σας

Next Article
ΕΠΣ Καρδίτσας: Το πρόγραμμα των αγώνων ποδοσφαίρου του σαββατοκύριακου σε Α' Β' και Γ' κατηγορία - Τα σημερινά αποτελέσματα στην Β1 κατηγορία της ΕΠΣ Καρδίτσας (16η αγωνιστική)

ΕΠΣ Καρδίτσας: Το πρόγραμμα των αγώνων ποδοσφαίρου του σαββατοκύριακου σε Α' Β' και Γ' κατηγορία