Με Antetokounbros για μεγαλύτερες επιτυχίες ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ!

Share

Με Antetokounbros για μεγαλύτερες επιτυχίες ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ!

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, με μεγάλη χαρά και τιμή, ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με την Antetokounbros στη χορηγία αθλητικής ένδυσης για άλλη μία χρονιά.

Η εταιρεία των αδελφών Αντετοκούνμπο παραμένει ο επίσημος και αποκλειστικός προμηθευτής εμφανίσεων, ενδυμασίας και εξοπλισμού για την ομάδα μας και το τμήμα των Ακαδημιών του Α.Σ.Κ.

Από την περσινή πρώτη χρονιά στην Basket League και φέτος, στη δεύτερη συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία, η κοινή πορεία συνεχίζεται με στόχο ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, με την υπογραφή, την ποιότητα και το στυλ των προϊόντων Antetokounbros. Η σχέση εμπιστοσύνης επισφραγίστηκε από την πρώτη στιγμή, με την ομάδα μας να γίνεται με υπερηφάνεια η πρώτη παγκοσμίως που ντύνει η γνωστή εταιρεία των αθλητών οι οποίοι, με την αξία και το ήθος τους, δοξάζουν τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο.

Με Antetokounbros για μεγαλύτερες επιτυχίες ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ!

Το δυναμικό streetwear fashion brand διαθέτει συλλογές που αποτελούν κάτι περισσότερο από απλά ρούχα: Είναι μια αντανάκλαση των βαθιά ριζωμένων πεποιθήσεων της οικογένειας Αντετοκούνμπο που πιστεύει στη δύναμη της αδελφοσύνης, της συντροφικότητας και της αλληλεγγύης.

Στην Antetokounbros, τα ρούχα παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα. Η απόφαση αυτή απορρέει από τη δέσμευση της εταιρείας να ενισχύσει την ελληνική οικονομία και να ανεβάσει τα ποσοστά της εγχώριας απασχόλησης. Κύριο μέλημα της εταιρείας αποτελεί η δημιουργία απαράμιλλης ποιότητας προϊόντων, ένα κομμάτι τη φορά.

Το ταξίδι της Antetokounbros ξεκίνησε με το flagship store στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και πλέον ακόμη δύο καταστήματα επεκτείνουν τη δραστηριότητα της εταιρείας. Το πρώτο βρίσκεται στην Αθήνα, στην οδό Ερμού 23-25 και το δεύτερο στο Milwaukee. Η εταιρεία διαθέτει και ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο περιλαμβάνει όλη την γκάμα προϊόντων. Αρκεί μία περιήγηση στο antetokounbros.com για να την περιεργαστείτε και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Δείτε επίσης