Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με ανέλπιστη επιτυχία και συμμετοχή κοινού η εκδήλωση των Αερολεσχών Καρδίτσας στο Αεροδρόμιο της Μυρίνης.

aerolesxi Mirini

Με ανέλπιστη επιτυχία και συμμετοχή κοινού η εκδήλωση των Αερολεσχών Καρδίτσας στο Αεροδρόμιο της Μυρίνης.

 Οι πρόεδροι των Αερολεσχών Τσολάκος Σταυρος και Lorenzo Ronzi, τα ΔΣ και τα μέλη των Αερολεσχών με ιδιαίτερη χαρά διαπίστωσαν το ενδιαφέρον του κοινού για τον Αεροαθλητισμό, κρίνοντας από την ανέλπιστη και μεγάλη συμμετοχή στον χώρο του Δημοτικού Αεροδρομίου Μυρίνης. Με έντονο ενδιαφέρων παρακολούθησαν τις παρουσιάσεις του Κου Βαγγέλη Ντανοβασίλη που με απλό και κατανοητό τρόπο παρουσίασε τις βασικές αρχές πτήσης, και τα μέρη των αεροσκαφών που συμμετέχουν. Στο παρακάτω Link το εξαιρετικά χρήσιμο για τους ενδιαφερόμενους,  Video της πρώτης παρουσίασης της εκδήλωσης https://youtu.be/QEJcEZnPL7A.

 Αξιοσημείωτο ότι όλοι παρακολούθησαν ως το τέλος όλες τις παρουσιάσεις, κάνοντας στο τέλος τους τόσες πολλές ερωτήσεις που υπερκάλυψαν τον προβλεπόμενο χρόνο των διαλειμμάτων.

Παρόντα  στη εκδήλωση, νεαρά παιδιά με ιδιαίτερη αγάπη και ενδιαφέρων για την αεροπορία, εκπλήσσοντας μας ευχάριστα, με το βάθος και πλήθος των γνώσεων τους στο θέμα, που όπως δήλωσαν προέκυψε από προσωπικό ενδιαφέρων και αναζήτηση σχετικών πληροφοριών. Πήραμε το μήνυμα, ότι και η επόμενη γενιά των Αεροπόρων μας θα είναι στο ίδιο υψηλό επίπεδο με τους τωρινούς.

Αρωγός στον Αεροαθλητισμό, στην ανάπτυξη και στην ανάδειξη του Αεροδρομίου και ο Δήμος Καρδίτσας, του οποίου σαν πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Αεροδρομίου και σαν αντιδήμαρχος παρευρέθηκε ο Κος Ηλίας Σχορετσανίτης υποστηρίζοντας την ολη προσπάθεια.

Τέλος Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό για συμμετοχή σε πτήσης εθισμού που θα προγραμματιστούν το επόμενο η επόμενα Σαββατοκύριακα. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση από πιο πριν για δηλώσεις συμμετοχή.

Εκ μέρους του Προέδρου της Αερολέσχης

Τσολάκου Σταύρου

Ο Γραμματέας

Παπαβασιλείου Βαγγέλης

aerolesxi Mirini 1 aerolesxi Mirini 2 aerolesxi Mirini 3 aerolesxi Mirini 4 aerolesxi Mirini 5
Total
0
Shares
Previous Article
«Ταξίδια» αναζωογόνησης στο Spa «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» στο Mouzaki Palace

 Σήμερα Κυριακή 30 Μαΐου συνεχίζεται το 39ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας στον ανοιχτό χώρο του «Μουζάκι Palace»

Next Article
ira 1

Αποτελέσματα Γ' Εθνικής 3ος όμιλος 14η αγωνιστική (2020/21)!

Related Posts

Police astynomia 23
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας Ελέγχθηκαν -60- άτομα και -54- οχήματα…
E65 Staikouras
Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65 «Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία…