Με αισιοδοξία βλέπει το ματς απέναντι στο Φίλιππο Βέροιας ο ΑΣΚ

Biologiko Xorio ASK

Με αισιοδοξία βλέπει το ματς απέναντι στο Φίλιππο Βέροιας ο ΑΣΚ

Με τον κόσμο στο πλευρό του

Την προετοιμασία του ολοκλήρωσε ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας, που το Σάββατο στις 5 μ.μ. υποδέχεται στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο το Φίλιππο Βέροιας. Το παιχνίδι γίνεται στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών.

Ο ΑΣΚ, είναι αήττητος στο πρωτάθλημα και θέλει να διευρύνει το σερί του, όμως το έργο του δεν είναι εύκολο καθώς απέναντι του θα βρει μια έμπειρη και συμπαγή ομάδα που έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα. Το ζητούμενο για τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας είναι να περιορίσει τα ατού της αντίπαλης ομάδας και να έχει σωστή επιθετική λειτουργία, στοιχεία πάνω στα οποία δούλεψαν πολύ οι «κυανόλευκοι» στις προηγούμενες προπονήσεις.

Η ομάδα είναι έτοιμη για τον αγώνα και ποντάρει πολλά στην παρουσία του κόσμου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο. Στη φετινή προσπάθεια που ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, ο ΑΣΚ έχει ανάγκη τη στήριξη και το χειροκρότημα του κόσμου.

Είσοδος στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο

Για τον αγώνα του Σαββάτου, θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος για τους φιλάθλους κάτω των 18 ετών. Οι ενήλικες θεατές θα  χρησιμοποιούν την κάρτα διαρκείας τους ή θα προσέρχονται στο εκδοτήριο που θα λειτουργεί από τις 4 μ.μ.. Ειδικές τιμές ισχύουν για ανέργους και φοιτητές.

Με όλα τα υγειονομικά μέτρα θα γίνει ο αγώνας του Σαββάτου, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται από την πολιτεία για την προστασία της δημόσιας υγείας. Συγκεκριμένα, για τους ενήλικες (άνω των 18) θεατές, απαραίτητη είναι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης. Τα παιδιά κάτω των 18, αν δε διαθέτουν τα παραπάνω πιστοποιητικά, μπορούν να χρησιμοποιούν τα αντίστοιχα αρνητικά διαγνωστικά τεστ. Τέλος, όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.

Οι διαιτητές

Διαιτητές της συνάντησης που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, οι Κ.Πουρσανίδης (Συνδ. Θεσσαλονίκης), Παντ.Κοϊμτζόγλου (Συνδ. Θεσσαλονίκης) και Γ.Κατωτικίδης (Συνδ. Δυτ.Μακεδονίας).Total
0
Shares
Previous Article

Ανάδειξη και συντήρηση 21  μονοπατιών  συνολικού μήκους 122 χλμ στο Δήμο Βόλου με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article
Rapid tests: Το πρόγραμμα στη Θεσσαλία

Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία αύριο Σάββατο 6/11Total
0
Share