Με 60 αθλητές-τριες ολοκληρώθηκε η 1η ημέρα του Φιλανθρωπικού Τουρνουά Βόλεϊ στο Μουζάκι

 

Με τρεις συναρπαστικούς αγώνες και τη συμμετοχή τουλάχιστον 60 αθλητών και αθλητριών ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του 3ου Πασχαλινού Κύπελλου Αγάπης, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου, που συνδιοργανώνεται από το Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής», την Ομάδα Φίλων Βόλεϊ Μουζακίου σε συνεργασία με την Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA Καρδίτσας) και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μουζακίου, με την στήριξη του Νομικού Προσώπου Πολιτισμός – Αθλητισμός – Νεότητα του Δήμου Μουζακίου και σκοπό την ενίσχυση των ευάλωτων οικογενειών της περιοχής μας.

Στις 3:00 το μεσημέρι ξεκίνησε το γυναικείο παιχνίδι όπου συμμετείχαν οι ΑΜΑΖΟΝΕΣ και οι ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ του Γ.Σ. Μουζακίου προσφέροντας στους λίγους, δυστυχώς, θεατές που παραβρέθηκαν ένα πολύ καλό ανταγωνιστικό παιχνίδι, δείχνοντας παράλληλα την αγωνιστική βελτίωση που έχουν καταφέρει οι προπονητές των τμημάτων βόλεϊ, Αντώνης Θάνος και Λίλια Ρακοβίτη.

Στις 5:00 το απόγευμα, το τουρνουά συνεχίστηκε με την 1η ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΒΟΛΕΪ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ να υποδέχεται την ομάδα της ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (IPA Καρδίτσας), ενώ στις 7:οο, η 2η ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΒΟΛΕΪ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ αντιμετώπισε την ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ. Και τα δύο παιχνίδια ήταν εξίσου εντυπωσιακά και υψηλού επιπέδου με εναλλαγές στο σκορ και το αποτέλεσμα να περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Το τουρνουά συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου με το πρόγραμμα να διαμορφώνεται ως εξής:

3:00 μ.μ. : ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

5:00 μ.μ. Μικρός Τελικός (θέση 3-4): IPA Καρδίτσας2η ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΒΟΛΕΪ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

7:00 μ.μ. Μεγάλος Τελικός (θέση 1-2): ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ – 1η ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΒΟΛΕΪ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ


Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

ΑΝΤΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΕΙΔΗ ΥΓΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ
Total
0
Shares