Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μαυρομμάτι: Εντυπωσιακή η πρώτη μέρα της 9ης Πανελλήνιας Ιππικής Συγκέντρωσης (video)

Ενθουσιάστηκαν μικροί και μεγάλοι από την προσέλευση του ιππικού !

Μεγάλη η προσέλευση των αλόγων και των αναβατών κατά την πρώτη μέρα της 9ης Ετήσιας Πανελλήνιας Ιππικής Συγκέντρωσης που για φέτος ο διοργανωτής Σύλλογος, Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων “Ο Βουκεφάλας”, επέλεξε το Μαυρομμάτι σαν χώρο συνάντησης.

Από νωρίς το μεσημέρι άρχισαν να φτάνουν οι πρώτοι ιππείς στο χώρο του αναψυκτηρίου, όπου για το επόμενο διήμερο θα φιλοξενηθούν πάνω από εκατό αναβάτες με τα άλογα τους. Κατά την πρώτη μέρα απολαυστικό ήταν το θέαμα για τους φίλους του αθλήματος οι οποίοι πήραν μία γεύση από το τι πρόκειται να επακολουθήσει το Σαββατοκύριακο. Οι πρώτοι καβαλάρηδες μετά από μια μικρή πορεία στο δάσος του Μαυρομματίου πέρασαν μέσα και από την πλατεία του χωριού για να καταλήξουν και πάλι στη βάση τους, εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν εκεί.

Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει το Σαββατοκύριακο περιλαμβάνει πορείες στο αισθητικό δάσος Μαυρομματίου, στη σπηλιά του Καραϊσκάκη, στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου, πέρασμα μέσα από τον ποταμό Πάμισο αλλά και μέσα από το Μουζάκι, ενώ ένα άρωμα ξεχωριστό θα δώσουν και οι περίτεχνες άμαξες στην πλατεία του Μαυρομματίου.

Είναι ευκαιρία για τους λάτρεις των αλόγων να επισκεφτούν αυτές τις μέρες το Μαυρομμάτι ώστε να απολαύσουν το ιδιαίτερο αυτό θέαμα.

Μαυρομμάτι – 9η Ετήσια Πανελλήνια Συνάντηση Ιππικών Συλλόγων

mavrommati-ippikos-omilos-1

mavrommati-ippikos-omilos-3

mavrommati-ippikos-omilos-4

mavrommati-ippikos-omilos-2

mavrommati-ippikos-omilos-5




Total
0
Shares
Previous Article

Ξεκίνησε η δεύτερη περίοδος του τουρνουά ποδοσφαίρου "ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2016"

Next Article

O Λαογραφικός,Αρχαιολογικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς στο 49ο διεθνές Φεστιβάλ Πολιτισμού «Καραϊσκάκεια 2016»

Related Posts