Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μαθητικές συναυλίες στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Μαθητικές συναυλίες στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Μαθητικές συναυλίες στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας 

Συνολικά έξι μαθητικές συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας την περίοδο Φεβρουαρίου – Μαρτίου 2024.

Ήδη ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι πρώτες δύο, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου και την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου.

Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου παρουσιάστηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των τάξεων πιάνου των καθηγητών/-τριών: κ. Ασκονίτη Ηρακλή, κ. Βασιλάκου Ιωάννας, κ. Καραγιάννη Όλγας, κ. Καραμήτρου Φανής και κ. Νικολάου Αποστολίας, καθώς και η τάξη του κ. Παπαϊωάννου Κωνσταντίνου στο κανονάκι.

Την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου ακούσαμε τους μαθητές και τις μαθήτριες των τάξεων κιθάρας των καθηγητριών: κ. Παπαδημητρίου Βασιλικής, κ. Σταμπασίδη Κωνσταντίνας, κ. Φιλίππου Εύας και κ. Χρυσοπούλου Γεωργίας, καθώς και την τάξη ακκορντεόν του κ. Ευθυμίου Βασίλη, την τάξη φλάουτου του κ. Παππά Πέτρου και την τάξη σαξοφώνου των καθηγητριών κ. Μουστάκα Δήμητρας και κ. Ζώη Ασπασίας.

Το κοινό γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του Διοικητηρίου του Μουσικού Σχολείου και τις δύο μέρες και οι παρευρισκόμενοι επιβράβευσαν με το χειροκρότημά τους τους μικρούς και μεγαλύτερους ερμηνευτές, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε έργα συνθετών διαφορετικών περιόδων, στυλ και εποχών, τόσο για σόλο όργανα, όσο και για μικρά ή μεγαλύτερα αριθμητικά σύνολα.

Οι επόμενες μαθητικές συναυλίες θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τρίτη 5 Μαρτίου, το Σάββατο 9 Μαρτίου, την Κυριακή 10 Μαρτίου και η τελευταία την Τρίτη 12 Μαρτίου τις απογευματινές ώρες.

Μαθητικές συναυλίες στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Μαθητικές συναυλίες στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Μαθητικές συναυλίες στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Μαθητικές συναυλίες στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας

Μαθητικές συναυλίες στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας
Total
0
Shares
Previous Article
Στα …Βουνά οι λύσεις για προστασία και ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας - Ανοιχτή Επιστολή: Να αφεθούν απερίσπαστα τα στελέχη της ΔΤΕ Καρδίτσας για έργα οδικής ασφάλειας - Συντήρησης Δρόμων - Σταθερό οικονομικό όφελος έχουν οι οικιακοί καταναλωτές στις περιοχές εγκατάστασης αιολικών πάρκων - Όψιμοι πανηγυρισμοί για Φράγμα-Λίμνη Σμοκόβου! Για το φράγμα Μεσοχώρας Τρικάλων - του Μουζακίου και της Συκιάς Καρδίτσας: ΟΥΔΕΝ - Έργα Μεταφοράς νερών Αχελώου: Η μόνη λύση για την Θεσσαλία για αποτροπή Σαχαροποίησης κάμπου και απογείωση ορεινής Αργιθέας !!! - «Κλείδωσε» η χρηματοδότηση για άσφαλτο στα Ρόγκια - Όρια Ν. Ευρυτανίας και Στέγαστρο Μ. Σκάλα - Οι νέοι Κοινοτάρχες ας μεριμνήσουν για οδοντιατρική περίθαλψη παιδιών - γυναικών - υπερηλίκων - Τακτική Συγκοινωνία στα Ορεινά: Πότε το ΔΣ ΚΤΕΛ Καρδίτσας - Η αρμόδια Αντιπεριφέρεια και η Δημοτική Αρχή Αργιθέας θα απαντήσουν; - Η 8η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα για τις Γυναίκες δεν θα γιορταστεί φέτος - 80 ημέρες έως 31-12-23: Πώς θα πορευθεί η πληγωμένη Θεσσαλία χωρίς ισχυρή περιφερειακή ηγεσία; - Η Θεσσαλία ξανά στο προσκήνιο - Ισότιμος Εταίρος στο Σχέδιο Ανασυγκρότησης - Ανθεκτικότητας! - Δ. Παπακώστας: Οι ελεύθεροι Θεσσαλοί δεν πείθονται από απερχόμενο περιφερειάρχη - Κυριακή ψηφίζουν αλλαγή - νέα αρχή! - Θεσσαλία: Θέλουμε πρόοδο - ασφάλεια και νέα Ηγεσία στην Περιφέρεια με Γνώση - Ενότητα - Η κάλπη περιφερειακών αιρετών κρύβει εκπλήξεις στις 8-10-23 για το μέλλον της Θεσσαλίας & Θεσσαλών! - Δημήτρης Παπακώστας: Αναμόρφωση συστήματος Διακυβέρνησης Δήμων - Περιφερειών - «Θέατρο παραλόγου» με τη γέφυρα «Αργύρη» - Σωστά ενεργεί το Υπουργείο Υποδομών: Σύγχρονη Γέφυρα ΤΩΡΑ στον άξονα προς Άρτα - όχι πτυσσόμενη προσωρινή Μπέλευ - Δημήτρης Παπακώστας: Οι Αργιθεάτες ανά τη Θεσσαλία αξίζουν την φροντίδα και του ορεινού Δήμου Αργιθέας, της πατρίδας τους! - Έξι 24ωρα (150 ώρες) ως την e-κατάθεση ψηφοδελτίων ενόψει τοπικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 - Στροφή κατοίκων πόλεων για διακοπές στα ορεινά! - Έργα Ασφάλτου από ΤΕΚ ΑΕ στην επαρχιακή οδό 9 «Βραγκιανά (διασταύρωση) - Β' Μάραθο - Λίμνη - ΙΜ Σπηλιάς» απαιτείται ... θαύμα!!! - Τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΕ Καρδίτσας εκφράζουν οι ακραίες θέσεις για έργα ΑΠΕ του ‘Υπευθύνου’ Περιβάλλοντος; - Τις πταίει; Για μη παραγωγή έργων στον ορεινό Δήμο Αργιθέας; - Περιφερειακός σύμβουλος Πλειοψηφίας αποχωρεί λόγω απαρχαιωμένου οδικού δικτύου στο Πήλιο - Δημήτρης Παπακώστας

Η παράταξη «Ενωμένοι Θεσσαλοί» καταφέραμε να διεμβολίσουμε το καθεστώς αλαζονείας και να φέρουμε Αλλαγή στη Θεσσαλία: Δεν αξίζει η αυτοταπείνωση

Next Article
sinantisi Stergiou Papakwsta Athina

Εκ βαθέων Κουβέντα με Δήμαρχο Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου: Ελπιδοφόρα νέα για Έργα Δήμου και Περιφέρειας Θεσσαλίας