Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μαθητές «χρωμάτισαν» και στόλισαν το Δημαρχείο Σοφάδων

zografies sofades

Μαθητές «χρωμάτισαν» και στόλισαν το Δημαρχείο Σοφάδων

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των παιδιών που στόλισαν το Δημαρχείο Σοφάδων με χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές και φωτογραφίες τους.

Δεκάδες λιλιπούτειοι ζωγράφοι που ξεχείλιζαν από μεράκι και όρεξη για δημιουργία, «χρωμάτισαν» τις φετινές ξεχωριστές και περίεργες γιορτές.

Μαθητές και μαθήτριες του από τα σχολεία του Δήμου, έπιασαν τους μαρκαδόρους και τα χρωματιστά μολύβια και ζωγράφισαν τα δικά τους μαγικά Χριστούγεννα. Κάθε ζωγραφιά αποδείκνυε πως κάθε παιδί είναι μοναδικό και πηγή αστείρευτης έμπνευσης.

Ολα τα παιδιά, που συμμετείχαν στον στολισμό του δημαρχείου, έλαβαν και ένα δώρο- αναμνηστικό για τα Χριστούγεννα των οποίων η προμήθεια έγινε από τη «ΦΛΟΓΑ».

Όλοι μας γίναμε παιδιά και βάλαμε στη καρδιά μας όμορφες εικόνες και αναμνήσεις.

Σε δηλώσεις της η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Θώμη Καφάση – Δεδιλιάρη σημείωσε:

«Η χριστουγεννιάτικη δράση με επίκεντρο τους μαθητές, είχε διαφορετικό χρώμα, περισσότερη λάμψη, μεγαλύτερη φαντασία, και όπως πάντα τα χαμόγελα των παιδιών. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που με τη φαντασία τους και τις δημιουργίες τους χάρισαν σε όλους μας μια νότα αισιοδοξίας αλλά και τους Διευθυντές των σχολείων για τη συνεργασία τους. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και του χρόνου να ξανακάνουμε τους στολισμούς  στις τάξεις και να γιορτάσουμε όλοι μαζί  τα δρώμενα των ημερών.»




Total
0
Shares
Previous Article
Tsiakos ipografes anaplasi Plateias

Ξεκινά η ανάπλαση της Κεντρικής Πλατείας και του κεντρικού πεζόδρομου της Καρδίτσας

Next Article
stathis fanis agorastos kostas 652

Υπογράφεται η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Λυκείου Μουζακίου

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…