“Μάθε παππού μου facebook” και νέος κύκλος προγράμματος εκμάθησης Η/Υ για άτομα της τρίτης ηλικίας 

“Μάθε παππού μου facebook” και νέος κύκλος προγράμματος εκμάθησης Η/Υ για άτομα της τρίτης ηλικίας

“Μάθε παππού μου facebook” και νέος κύκλος προγράμματος εκμάθησης Η/Υ για άτομα της τρίτης ηλικίας 

Το “Πανεπιστήμιο των Πολιτών” του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με τα ΚΑΠΗ του Δήμου ξεκινά νέο κύκλο του προγράμματος εκμάθησης Η/Υ για άτομα της τρίτης ηλικίας με τίτλο “Μάθε παππού μου facebook, στοχεύοντας στην στήριξη των ατόμων της τρίτης ηλικίας  σε μια περίοδο δύσκολη.

Η Λάρισα κάνοντας πράξη την “Πόλη που Μαθαίνει”, δημιουργεί δίκτυα και συνεργασίες και διαμορφώνει προγράμματα για την πόλη και τους δημότες της, που στοχεύουν στην κάλυψη των αναγκών και των ενδιαφερόντων τους. Το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της νόσου Covid-19, αυξήθηκε η ανάγκη απόκτησης ψηφιακών δεξιοτήτων, ιδιαίτερα από τα άτομα της τρίτης ηλικίας. Συμβάλλοντας στη στήριξή τους, ο Δήμος Λαρισαίων συνεχίζει τη λειτουργία του επιτυχημένου προγράμματος εκμάθησης Η/Υ, που συμμετείχαν πάνω από 700 συμπολίτες μας, με μαθήματα που θα γίνονται καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και θα πραγματοποιούνται στις νέες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου των Πολιτών-Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου μας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκμάθηση βασικών λειτουργών Η/Υ, διαχείριση φακέλων και αρχείων, επεξεργασία κειμένου, περιήγηση στο Internet κ.α. Την ευθύνη για την υλοποίηση του προγράμματος, όπου θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, έχει το Τμήμα Δια βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με τα στελέχη των ΚΑΠΗ.

Για την παρακολούθηση των διά ζώσης μαθημάτων απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού COVID-19 ή βεβαίωσης νόσησης σε ισχύ ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (rapid test ή PCR) έως και 48 ωρών πριν από κάθε συνάντηση.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1pSCjAyU7Wg52HVmEtt66n1X1JP7bG6aNR071nTZ4K8I/edit

Όσοι δεν έχουν την δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής ή/και για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο Γ΄ ΚΑΠΗ τηλ. 2410233430  ή

στο Τμήμα Δια Βίου Μάθησης και ώρες  08:00 – 14:00:  Τηλ.: 2410680249, 2410680250

Ταχ. Διεύθυνση: Ρούσβελτ & Οικονόμου Εξ Οικονόμων 8Α, 3ος όροφος

Email: learning-city@larissa.gov.gr

 Total
0
Shares
Previous Article
Πωλείται οικοδομήσιμο οικόπεδο στο Μουζάκι

Πωλείται οικοδομήσιμο οικόπεδο στο Μουζάκι, στο δρόμο Μουζακίου – Τρικάλων

Next Article

Νέα αντιπλημμυρικά έργα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στους Δήμους Καρδίτσας και ΜουζακίουTotal
0
Share